Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális férfi milyen?
Pusztító önsajnálat- és nővádhullám tombol a gyakorin.
Szerinted az a "normális férfi":
1. akit elég sokszor visszautasítottak?
2. aki már előre tudja (a kedvezőtlen) forgatókönyvet?
3. aki többre becsüli a saját társaságát, inkább már ki se mozdul?
4. aki nem találja senkivel a közös hangot "ebben a mai felszínes világban"?
5. aki mélyen szántó általános megállapításokat tesz másokról és a körülményekről, amik lehetetlenné teszik az ismerkedését?
6. aki lemondó, és beérné egy számára nem tetsző nővel?
7. aki "kedves, udvarias, nem iszik"?
8. aki tudja, hogy a nők mind hazudnak?
Innen szemezgettem, de várom a saját megfogalmazásokat is.
Ipkisz, ha neked megfelelnek azok a nők-selejtek-akik belefekszenek abba az àgyba akkor mi a francnak osztod itt az észt? Akkor nem normàlis értékrendű nőre vàgysz. Akkor meg ballagj màr el az idióta, kb. nulla relevanciàval bíró hozzàszólàsaiddal.
Bezzeg amikor egy normàlis nő ír, akkor azt le se szarod. Na ennyit rólad.
Kérdező: nincs normális férfi! Ahogy a gyikes lányoktól megtudhattuk :)
(minden éremnek két oldala van, igaz? ;) )
A nézz magadba, te se vagy különb-jellegű válaszokkal messzire nem jutunk.
Ahogy írtam fentebb, én nem keresek normális férfit. Kíváncsi vagyok, a férfiak szemében ez hogyan nőtt értékké.
Gyere, még, Ipkisz, jó ötleteket adsz.
9. aki tudja, hogy ő is nagyon értéktelen/rossz, ahogy minden potenciális szerelmi partner is az?
Válaszolok:
1. Aki sokat próbálkozik, azt sok visszautasítás ér, ez szerintem elég törvényszerű (máskülönben nem kellene sokat próbálkoznia)
2. Számomra kétféle ismerkedős hely létezik: utca, társkereső, itt pedig majdhogynem garantálható a visszautasítás, mivel a nők nem szívesen ismerkednek idegenekkel, társkereső meg, szóra sem érdemes
3. Ez rám nem jellemző
4. Gondolom neked se volt még rossz társaságot, ne akard megtudni milyen is az...
5. Azért nem árt figyelembe venni mások tapasztalatait
6. Nálam is van egy szint, persze, ha van bármi elvárásom (mondjuk, hogy ne legyen rajta +20kg súlyfelesleg), akkor megkapom, hogy túl magasan van a léc
7. Mindenki kedves, udvarias valakivel, inni pedig mindenki iszik
8. A nők nekem mindig igazat mondanak, viszont saját maguknak hazudnak
Viszont ha már így állunk, akkor szerinted a "normális nő":
1. Aki sír, hogy nem kell senkinek, holott van egy csomó udvarlója
2. Akinek összetörték a pici szívét, aztán felmegy társkeresőre, igaz nem ismerkedik senkivel, csupán az egóját növeli
3. Aki egész nap csak zabál, aztán sír, hogy a férfiak milyen felszínesek, hogy csak amiatt a +30kg súlyfelesleg miatt nem kezdeményeznek nála
4. Aki szerint minden pasi bunkó, csak azért, mert a sportkocsis menőcsávó kihasználta
5. Aki sír, hogy nem szólítja le senki, de arra nem veszi a fáradtságot, hogy valami jelet küldjön (ezen kívül, utcán, könyvtárban, edzőteremben, interneten nem ismerkedik, mert csak)
6. Aki pici, átlagos lányként nem éri be, a hozzá hasonló fiúval, ő magas, helyes, izmos férfit szeretne, mert neki ez jár
7. Aki 30 alatt végig az álompasit keresi, más szóba se jöhet, 30 felett pedig már beéri velük is (főleg ha már van gyereke és ugye apuci hol fizeti a gyerektartást hol nem)
8. Akit megcsal, megüt, kihasznál a barátja, de feljön ide és megkérdezi, hogy mit csináljon, végül vele marad és kezdődik minden előről, aztán megy a hiszti, hogy miért nincs normális férfi
9. Aki magasságmániás és azért utasít vissza valakit, mert nem tudja felvenni a magassarkút
Én is csak innen szemezgettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!