Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha valakinek nemet mondok akkor egy büdös kva vagyok?

Figyelt kérdés

Soha nem utalok beszélgetések során arra,hogy bármit is szeretnék ,sőt az elején leszögezem,hogy nem....nem vagyok bunkó(lehet ez a baj) és mikor randit kér vagy esetlegesen gusztustalan felajánlásokat tesz amire én nemet mondok..és még csak nem is csúnyán akkor egyből egy rohadt büdös kva vagyok egy beképzelt pcsa egy idióta életképtelen stb stb stb..

Könyörgöm ezek az emberek még csodálkoznak miért nincs barátnőjük? Miért kell elhordani mindennek egy nőt csak mert nem kellenek neki?

2016. febr. 20. 17:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem trollkodsz, így inkább nem is kívánok érdemben reagálni, mert felesleges. :)
2016. febr. 20. 18:24
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
hohohohóó, mindjárt az lesz az életképtelen h ülye, aki hűséges amíg boldog a kapcsolatában :'D Imádok ide feljárni.
2016. febr. 20. 18:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Miért lett lepontozva az én történetem?
2016. febr. 20. 18:31
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező, egyem a burádat, hány éves vagy te, hogy alap dolgokat nem tudsz?

No, kérem, sorjába:

1. K.urva - az a nő, aki mindenkivel lefekszik

2. Büdös k.urva: az a nő, aki mindenkivel lefekszik, csak veled nem

2016. febr. 20. 18:41
 15/20 anonim ***** válasza:
A félreértés elkerülése végett jelzem: most szólok hozzá a kérdéshez először - kérdező, javaslom, jöjj össze az általam ismeretlen előző hozzászólóval, hiszen őrajta kívül mindenki tajparaszt. :))
2016. febr. 20. 22:19
 16/20 anonim ***** válasza:

16 a néhány miért jelent mindenkit? El kellett volna sajátítani az általános iskolai irodalmi/nyelvtani anyagot mielőtt irogatni kezdtél ide.

Tájékoztatásul; néhány jelentése ebben a szövegkörnyezetben annyit tesz, hogy egyesek, számszerint kb. 1-3 válaszoló az összesből. Ha a matektudásod is az értőolvasás szintjén áll akkor mondom, hogy 3-nál jóval több válaszoló volt, ergo nem mindenkire vonatkozik a tajparaszt megállapítás. Rád persze igen.

Amúgy én nő vagyok, párkapcsolatban és nincs szándékom összejönni a kérdezővel. Szerintem neki se velem, tehát a megállapításod kb. annyi ért mint az oktatásodba ölt órák: semmit.

2016. febr. 21. 09:31
 17/20 anonim ***** válasza:

de jokat nevetek en itt.

szerintem, kedves kerdezo, ne is foglalkoz olyan fiukkal.

sajnos van olyan aki azt gondolja hogy o a kazanova, kozbe meg buta mint a segg, es amikor valakinek nem kel, akkor lenezi azt a valakit, mert tudod o a nagy O..

nekem volt egy baratom, kicsit ilyen bunko, es mindig szidta a lanyokkat mert nem akarnak vele, en meg szepen bex veluk, aztan eljon hozam es almodozik a lanyrol, nekem meg nincs szivem, mondani a szegenynek hogy egy nappal elotte fekudtem le vele :D

2016. febr. 21. 12:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Mert felbosszantod őket azzal, hogy nem állsz meg nekik, és ezt ők így vezetik le.

Természetes / megmagyarázhatatlan / általános jelenség.

Egyébként ha valakit lek..váznak az még mindig szexuális töltetű, ott van benne a vonzalom, és a düh egyszerre.

Egyszóval azért mert szeretnek.

2016. febr. 21. 15:55
 19/20 A kérdező kommentje:

mire tértem vissza..jó ég..nem gondoltam volna,hogy ekkora vita lesz ebből a kérdésből(és a lepontozásokat sem értem...gondolom valakinek a hobbija az,hogy kérdéseket nyit meg és lepontoz mindenkit,mindenesetre részemről meg a plusz jel azoknak akiknek a válasza értékelhető és hasznos)..és a privát üzeneteket sem értem..se a koromat nem tudják se nem látnak de randi ajánlat és egy levélben pedig,hogy szerinte egy kva vagyok..úgy gondolom,hogy erre inkább nem reagálnék..

köszönöm szépen a normális válaszokat..nem gondolkoznának el picit ezek a kisfiúk akik férfinek hiszik magukat,hogy ha nem így állnának a nőkhöz akkor lenne is valakijük?

2016. febr. 22. 12:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Valóban volt pár heves vita errefelé ;-) , időközben törölték is valaki hozzászólását. Emiatt lehet némi félreértés, pl amikor úgy lett címezve válasz, hogy "előzőnek üzenem", azt az előzőt már törölték, így másvalaki hozzászólása lett az előző, holott ugyebár nem annak szólt... Egyszóval lett itt némi kavar, ez félreértést okozhat egyesek számára.
2016. febr. 23. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!