Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az ha valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha valakinek nemet mondok akkor egy büdös kva vagyok?

Figyelt kérdés

Soha nem utalok beszélgetések során arra,hogy bármit is szeretnék ,sőt az elején leszögezem,hogy nem....nem vagyok bunkó(lehet ez a baj) és mikor randit kér vagy esetlegesen gusztustalan felajánlásokat tesz amire én nemet mondok..és még csak nem is csúnyán akkor egyből egy rohadt büdös kva vagyok egy beképzelt pcsa egy idióta életképtelen stb stb stb..

Könyörgöm ezek az emberek még csodálkoznak miért nincs barátnőjük? Miért kell elhordani mindennek egy nőt csak mert nem kellenek neki?

2016. febr. 20. 17:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
23%
nemtom! randizunk? :)
2016. febr. 20. 17:12
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
A férfiúi hiú egójukon csorba esett, és ezzel az alpári stílussal próbálják ezt kompenzálni. Nem kell velük foglalkozni.
2016. febr. 20. 17:13
 3/20 anonim ***** válasza:
4%
A csajok hogy reagálnának az elutasításra? Ők sem szépen gondolom!
2016. febr. 20. 17:24
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Sérül az egojuk és azt hiszik attól meggyógyul ha megpróbálnak alázni, bántani.
2016. febr. 20. 17:29
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom, de én is így voltam egy fiúval. Hónapokon át zaklatott, elküldtem szépen, elküldtem csúnyán, megmondtam, hogy nem akarok vele találkozni, se barátilag, se sehogy...

Erre benyögi, hogy "annyira azé' nem is vagy jó csaj!"

Ahhoz képest hónapokig próbált befűzni...

2016. febr. 20. 17:33
 6/20 anonim ***** válasza:
3%

gondolom több tucat más fiút viszont nem utasítottál el amely infóról ez az ürge is tudhatott...

ha a nők el akarják kerülni ezt a sértő jelzőt akkor vagy jöjjenek össze csak 0-1 fiúval vagy menjenek át a másik szélsőségbe azaz jöjjenek össze mindenkivel és nem mondják majd ezt rájuk

2016. febr. 20. 17:51
 7/20 anonim ***** válasza:
88%

# 6

Ja, persze, egy nő jótékonyságból szopjon le mindenkit, nehogy megszólják, hogy válogatni mer. :D

Nekem amúgy van barátom, és akkor is leszóltak már többen is, amikor a kapcsolatomra hivatkozva utasítottam el őket.

2016. febr. 20. 17:53
 8/20 anonim ***** válasza:
28%

7-es nem a kapcsolatra hivatkozva kell valakit elutasítani hanem arra hivatkozva hogy TE nem lennél jobb mint a JELENLEGIM. a legtöbb válás azért van mert a beetetési időszakban mindenki mindent rózsaszínban lát hiába papolnak neki hogy nem xy illik hozzá, hiába érdeklődik utána jobb ember, nem.... hipnotizálják magukat(férfiak is) hogy akivel most vannak az a legjobb. csak akkor néznek jobban körül miután szakítanak és épp szinglik persze akkor sem alaposan térképezik fel a lehetőségeket.

egy tökéletes világban úgy kell válogatni hogy , bocs jó volt veled de hosszútávon vele tudom elképzelni az életem. most összejönnek valakivel és szó szerint bebeszélik maguknak hogy tuti ő a legjobb(hisz ő van perpillanat kéznél) és mikor kiderül hogy mégsincs így akkor jön a válás többnyire házasság és megszületett gyerekek után.

2016. febr. 20. 18:03
 9/20 anonim ***** válasza:
39%

De igen, a kapcsolatomra hivatkozva utasítok el másokat. Nyilvánvaló, hogy ha tudnék nyitni más felé, és egyáltalán szóba jöhetne a próbálkozó, akkor szakítanék a barátommal.

De némelyik bepróbálkozó akkora 0 volt már az első pillanattól fogva, hogy eszembe sem jutott, hogy a barátom nyomába érthetne.

2016. febr. 20. 18:16
 10/20 anonim ***** válasza:
4%
épp erről beszélek kapcsolatos kollegina... ha téged "lestipistopizott" egy ideig óráig ideálisnak tűnő kandúr akkor hiába jön veled szembe a számodra legmegfelelőbb tökélypasi, mert kikapcsolnak a szenzoraid.....ezt úgy hívják balfékség életképtelenség.oké lehetsz ragaszkodó de akkor maradj is életed végéig következetesen egy pasival....az élet nem ad garanciákat a boldogságra ilyen amatőr felfogás esetén
2016. febr. 20. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!