Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a viselkedésemről?

Figyelt kérdés
Haragtartó vagyok, elveszem mindig ami nekem kell, akkor amikor jól esik aztán lelépek. Nem tudok komoly kapcsolatot kiépíteni, mert egy nő sem érte el azt a szintet, hogy velem egyenrangúnak tekintsem.(pedig tőbb mint egy tucat volt már). Vannak ilyen nők vagy férfiak rajtam kívül?
2016. febr. 17. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
gyerekes
2016. febr. 17. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem buta és gyerekes hozzáállás, vagy talán pszichopatás. Nem különösebben érdekelne ilyen férfi, semmiféle formában.

De bizonyára van még ilyen személy rajtad kívül. Nem hiszem, hogy egyedi tulajdonság lenne.

2016. febr. 17. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
szóval cigány vagy?
2016. febr. 17. 16:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Nárcisztikus. És igen, vannak ilyenek rajtad kívül, jó sokan.
2016. febr. 17. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Na neked ez így jó, sok boldogságot, én messziről elkerülnélek, még haveri kapcsolatba se szeretnék ilyen emberrel kerülni.

Felsőbbrendűségi komplexus, kicsinyesség, önzőség - valamit nagyon kompenzálhatsz, vagy csak simán ilyen egománra sikerültél, nem igazán érdekelne, ilyen embereknek nincs helye az életemben.

De nem vagy ezzel egyedül, vannak rajtad kívül hasonló emberek bőven.

2016. febr. 17. 16:38
 6/8 anonim ***** válasza:
egoisztikus, gyerekes, nőgyűlölő, egyszóval gusztustalan.
2016. febr. 17. 16:46
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Ez az a viselkedés, ami igazán beindítja a nőket, feltéve ha mindezeket értük vagy velük együtt csinálod, vagy legalábbis őket megkíméled ettől, persze mindegyikük csak fujjog de, amikor esténként becsukják a szemüket és magukhoz nyúlnak, akkor egy pontosan így viselkedő férfire gondolnak, aki természetesen emellett pedig magas és kigyúrt, szóval ez a viselkedés csak akkor imponáló, ha van mellé egy vonzó külsőd is, viszont ha ez a külső megvan és kombinálod ezzel a viselkedéssel, akkor egy top alfa leszel. A sikeres emberek is mind ugyan ilyenek, vagyis másokon átgázoló, önző szarzsákok, akiknek mindig csak egy érdek lebeg a szemük előtt: a sajátjuk. A siker hatalomra, a hatalom pedig erőre enged következtetni, az erő pedig az ultimate pinamágnes.
2016. febr. 17. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es egy próféta!
2016. febr. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!