Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai lányok egy jó részével képtelenség beszélgetni?
Sok esetben, mikor ismerkednék valakivel, abban feneklik meg a dolog, hogy a másik fél nem érdeklődő, nem kérdez, pár szavas válaszoknál többet alig enged meg magának. Hozzátenném, több esetben is nem én voltam a kezdeményező fél, de ha valaki nem tud érdemben megnyílvánulni, minek ír rám? Személyesen szintén ezt tapasztalom, pedig nem vagyok se unalmas, se karót nyelt, aki csak komoly témákról tud beszélgetni.
Nyilván vannak kivételek, én is ismerek.
Figyelj, egy kép alapján még nem lehet eldönteni, hogy az illető most érdekelni fog-e engem vagy sem. Ezért írnak rád, hogy esetleg fel tudod-e kelteni az ő érdeklődésüket. Aztán csalódnak és erre jön a rövid válaszos üzi.
Az egy-két szavas válaszok az érdektelenség jelei.
Az, hogy te hogyan gondolkodsz magadról, az rosszabb esetben senkit se érdekel, lehet, hogy te nem tartod magad unalmasnak, de lehet, hogy másnak meg az vagy.
Csak rosszakat fogtál ki. Ennyi. Mi a pasimmal, mikor a kapcsolatunk elején voltunk oldalhosszúságú leveket írtunk egymásnak. Mert meg volt a közös szimpátia és érdeklődés. Mai napig együtt vagyunk, de már kevesebb írunk, mert az élőszóbeszédet többre értékeljük.
Miért kilométeres leveleket írsz? Miért nem élőben találkozol? Sokkal többet elárul.
Én személy szerint nem szeretem, ha ismeretlen emberek kisregényt írnak. Nekem gyanús, hogy csak levelezgetni akar, és személyesen 2 szót nem tudna kinyögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!