Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de nem lehetne. Mit tegyek? Többi lent!
A fiú akit szeretek 22 éves lesz, én meg csak 13 vagyok. Nem is nagyon ismer, és én sem őt. Valószínű, hogy lassan lesz barátnője, de én abba beleőrülnék. Már most, hogy nem hallgat meg az is kikészít, de az, hogy még lesz egy barátnője is (később) akkor aztán végem lesz. Mit tegyek? Túlságosan is szeretem ahhoz, hogy a képébe ordítsak mindent. Nagyon szeretem. Nélküle nem bírnék ki semmit...:( Már többször bántottam magamat miatta, és levelet is adtam neki, amiben leírtam, hogy mi a bajom, de nem válaszol rá, és még csak nem is reagál semmi üzenetre. Személyesen képtelenség neki mindent elmondani, mert nincs rá ideje, és szerintem nem is venne komolyan.
Ha nem válaszol előbb vagy utóbb véget vetek magamnak...
A fiú pedig énekes.
Mit tegyek? :((
Az énekesek amúgy is köcsögök többnyire.
Ez még gyerekszerelem, hidd el, elmúlik, és később majd jókat fogsz nevetni rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!