Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerike23 kérdése:
AZ normális hogyha szeretem a barátnőn hasára tenni a fejem mert akkor hallom a gyomrát?
Figyelt kérdés
Meg még szeretem a "vore" videókat.2014. ápr. 16. 10:09
1/12 A kérdező kommentje:
Meg néha mikor sokat iszik akkor mindig megkérem hogy rázza a hasát vagy ha nem akkor csak a hasára fekszek.
2014. ápr. 16. 10:12
2/12 anonim válasza:
Ha neki ezzel nincsen baja, akkor semmi probléma nincsen :)
4/12 A kérdező kommentje:
Ez beteg mé az nem beteg mikor valaki élő angolnát dug föl a seggébe. He
2014. ápr. 16. 10:25
5/12 anonim válasza:
jah az is durva, még ha döglött lenne akkor meg is értem, de élőt??? beszarás
6/12 anonim válasza:
Vagypedig a kérdező szereti hallgatni kis Gerike23-ak szenvedéseit a gyomorsavban.
7/12 A kérdező kommentje:
Na minde1 kedves 2. számú válaszoló (bocs hogy így írtam mivel a neved nincs kint :) ) ez csak 1 vicces válasz volt.
2014. ápr. 16. 10:35
8/12 A kérdező kommentje:
Meg ha ez neked durva láttad volna az Ált. iskolai társam kajak ette a téglát és mikor megkérdeztem tőle hogy miért csinálja ezt elfutott és sírva azt üvöltötte hogy:
MERT CSIRKE ÍZE VAN!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
2014. ápr. 16. 10:38
9/12 A kérdező kommentje:
A 3. számú válaszolónak vagy a 2. nem tom nincs kint név nem a kérdező szereti hallgatni hanem én mert én vagyok a kérdező és én szeretem "hallgatni" a barátnőm hasát. :)
2014. ápr. 16. 10:43
10/12 anonim válasza:
szerintem aranyos.
bár én inkább a szívdobogásra kattanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!