Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai lányok egy jó részével képtelenség beszélgetni?
Sok esetben, mikor ismerkednék valakivel, abban feneklik meg a dolog, hogy a másik fél nem érdeklődő, nem kérdez, pár szavas válaszoknál többet alig enged meg magának. Hozzátenném, több esetben is nem én voltam a kezdeményező fél, de ha valaki nem tud érdemben megnyílvánulni, minek ír rám? Személyesen szintén ezt tapasztalom, pedig nem vagyok se unalmas, se karót nyelt, aki csak komoly témákról tud beszélgetni.
Nyilván vannak kivételek, én is ismerek.
Nyilván nem ismertek, tehát nem tudjátok milyen vagyok, de nem vagyok sem erőszakos, sem olyan, aki nem veszi észre magát, és csak pofázik, pofázik és pofázik mind írásban, mind személyesen.
Elsőre nem szoktam kisregényt írni, eleve minek...?
A barátaimnak már igen, vagy olyannak, akivel nem tudok találkozni, és csak a neten tartjuk a kapcsolatot.
Randin nincs is ilyen gondom, ha a másik fél is elég kommunikatív, mondjuk ha már idáig eljutok valakivel, az már nem véletlen. :)
Egyvalamit jegyezz meg kérdező: ha problémád van a nőkkel, akkor az a te hibád, nem az övék. Legalábbis a gyakoris fehér lovagok szerint.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, azért nem képesek a tartalmas beszélgetésre, mert egész egyszerűen annyira limitált a hasznos szókincsük, hogy sok esetben a szavak nemtudása miatt nem képesek kifejezni magukat. Nem olvasnak, nem néznek értelmes filmeket, nem mozognak olyan körökben, ahol eltanulható az emberi kommunikáció, mert arra vannak szocializálva, hogy ezek a dolgok cikik és csak a kockák meg az örök szűz nyomi srácok csinálják ezeket csak. Tudnának ők normálisan beszélgetni, de olyanok, mint az üres puskák: tudnak lőni, de nincs bennük golyó, amit kilőhetnének.
A "mai" jelző pedig jogos, akármennyire is kapálóztok, régen az emberek szó szerint rá voltak kényszerítve az egymással történő beszélgetésre, arról nem is beszélve, hogy a személyes tér is sokkal kisebb volt, szóval el se tudtad kerülni, hogy beszélned kelljen másokkal, ezáltal pedig elsajátíthattad azokat a kommunikációs készségeket, amit a normális beszélgetéshez szükségeltettek. A modern embernek hatalmas a privát szférája, amiben jobbára egyedül van, emellett pedig nincs rákényszerítve, hogy másokkal kelljen megosztania azt, ergo másokkal kelljen kommunikálnia, szóval szép lassan elveszítjük az egymással való emberi beszélgetés képességét.
Mert így lettek szocializálva a közösségi média által. A telefonjukkal tökéletesen elvannak. Instagram, Twitter, Facebook, Tumblr, meg a tököm tudja még micsoda. Megkapják a visszajelzéseket online is, bőszen. Tehát miért is erőltetnék meg magukat a valódi életben? Mondjuk ez inkább szánalmas, mert a virtualitás távol áll a valóságtól. Dehát sokaknak ez elég. :D
A neten ráadásul csorgathatják a nyálukat "tökéletes"-nek gondolt pasik után, és ha a valóságot észlelik, összetörik bennük az álomkép, miszerint ez a férfi miért nem olyan, mint akit a neten látott? :D Érted már? Nagyon nem a valóságban élnek sokan.
Ehhez még hozzácsapódik jó adag érzelmi instabilitás, érzelmi intelligencia hiány is, torzult énkép a virtualitás "visszajelzései" miatt, meg az otthoni minták is, amiket cipelnek magukkal az életükben. Nem sok egészséges családot ismerni. Szépen összeadódnak ezek a dolgok, és kész a kommunikálni képtelen vagy nem akaró, érdektelen, fásult, és pont emiatt átmeneti szexuális kapcsolatokba menekülő Y generáció, akik mindent szexszel akarnak megoldani. Legalább ennyi örömöm legyen felfogással. Na ezekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!