Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek a magányt?
Számomra minden megvan a boldog élethez, barátok, munka, hobbik... Viszont nagyon magányosnak érzem magam, és így közel a 30-hoz, számos párkapcsolati kudarc után, amire évek mentek el, kicsit belefáradtam a társkeresésbe. Persze igyekszem megragadni a lehetőségeket, de rágörcsölni sem szeretnék. Ettől függetlenül hiányzik már valaki, akit szerethetek és viszont szerethet. Ti hogy élitek meg ezt?
F
Hasonlóan, napközben elfoglalom magam, és hétvégente igyekszem programot szervezni a barátaimmal.
Kicsit besokalltam a sok relatív nőtől,elegem lett a társkeresésből. Amikor egyedül vagyok, az nagyon rossz.
De igyekszem nem belesüllyedni ebbe, sokat beszélgetek emberekkel, és igyekszem ismerkedni is.
A nappalok nálam is úgyahogy eltelnek, estefelé viszont már szintén rámtör az egyedüllét a magány, a hiány.
Viszont nekem a hétvégéim sem jobbak, 30 éves vagyok, és a barátaim akikkel eljártunk még 3-4 évvel ezelőtt azok már nem érnek rá arra a fajta szórakozásra amire anno, mindegyiknek már gyereke van, a legtöbb házas is, de a gyerekek azok amik változtattak az életükön, ezek a baráti találkozások meg már nem vonzanak, odamennek a gyerkeikkel családjukkal én meg egyedül nem fogok ott kullogni.
mindegy megette a fene
Megvagyok. Szerencsére (?) a munkám annyira stresszes, hogy ilyen problémákon, mint magány időm sincs gondolkodni. Pedig nekem még nagyon barátaim sincsenek, akikkel el tudnám ütni a szabadidőmet.
Amúgy hiányzik az életembe valaki, de közben úgy vagyok vele, hogy ha lenne, akkor valszeg fárasztana. Szóval jobb így egyedül.
28/F
Akkor valamit rosszul csinálsz. Üdv, a 4. válaszoló, 31 éves nő :-)
Tanuld meg élvezni az életed.
magamat is meglepve nagyon jól bírom az egyedülállóságot, de mindig is jól bírtam, mert eddig 1db max 2 hónapos kapcsolat jutott.
Magányos nem vagyok, azért mert nincs párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!