Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen szókinccsel mennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szókinccsel mennyi az esélyem?

Figyelt kérdés

Ha a szókincsem kétharmada az "alacsony","ocsmány","születtem" és "sajnos" szavakból áll,akkor mennyi az esélye annak, hogy párt találjak?

igen most már abbahagyhatnád.

2016. febr. 14. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
már láttam képet róla nem is ronda csak a fejében vannak gondok de nem kicsi
2016. febr. 14. 10:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem is akar párt találni.
2016. febr. 14. 10:40
 3/9 aperitif ***** válasza:

Ismertem egy fiatal srácot egy másik fórumon, neki is állandóan az volt a baja, hogy ő nem kell a nőknek, mert... először az volt a baj, hogy ő sovány. Kigyúrta magát 3 év alatt, kifejezetten jól néz ki. Akkor jött, hogy neki az arca csúnya. Miután több százan elmondták, hogy egyáltalán nem csúnya, akkor azt mantrázta, hogy átlagos, és azért nem kell a nőknek, mert a nők csak az átlagnál jobb pasikkal hajlandóak szóba állni.

Közben meg időről időre kiderült, hogy voltak lányok, akik szívesen jártak/lefeküdtek volna vele, azok meg neki nem feleltek meg. Amelyik lány tetszett neki, azzal hónapokig sétálgatott, de a kezét sem fogta meg, végül a lány lelépett. Persze a lány volt a hibás. Aki meg kifejezetten rámenős volt, az azért nem kellett neki, mert milyen céda már az ilyen...

Na, szóval szerintetek nem lóg ki a lóláb? Ez a srác vagy iszonyatosan fél a nőktől, vagy latens homoszexuális. Az meg csak védekezés, hogy a nők a hibásak abban, hogy neki egy se jut.

2016. febr. 14. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyilván nem a szókinccsel, hanem a hozzáállással vannak itt hatalmas problémák
2016. febr. 14. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Minden GYK olvasó nevében: Köszönöm!
2016. febr. 14. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
176 cm az középtermetnek számít? Ha igen,akkor én leszek a közép termetű-ronda férfi, csak hogy teljes legyen már a banda, van egy alacsony -ocsmányunk, egy magas-vékony, akkor legyen egy középtermetű ronda is :)
2016. febr. 14. 11:32
 7/9 anonim válasza:
Én magas vagyok, az arcom se baltával faragott, udvarias művelt és humoros is de tőlem nő még annyit se kérdezett meg soha hogy hogy vagyok... Ha valaki alacsony és ocsmány az legalább tiszta helyzetet teremt, mert tudja hogy miért sikertelen a nőknél. Nekem még ennyi se adatott meg.
2016. febr. 14. 11:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha ezek a szavak fedik is a valóságot, akkor nulla.
2016. febr. 14. 12:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha valaki ennyire szerencsétlen, hogy kicsi és rusnya férfiként kénytelen élni a genetikája miatt, akkor az tényleg soha nem találhat barátnőt. Tapasztalat ;)

(Nem a szókincsen múlik.)

2016. febr. 18. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!