Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony férfiúk (nem nagydarab,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony férfiúk (nem nagydarab, nem kigyúrt, nem izmos) titeket ez mennyire zavarna?

Figyelt kérdés

Elég komoly szinten birkózom (nemzetközi eredmények), és ez eléggé meg is látszik rajtam, nagydarab, izmos de kicsit husis nő vagyok, mellette nagyon magas is vagyok.

De ezek mellet nagyon csajos a stílusom, sokat adok a külsőmre, és ha nem is top modell alakom van, de eléggé "cicispopsis" vagyok (és természetes).

Szóval nektek tetszene egy ilyen nő? Vagy tetszene csak nem mernétek kezdeményezni?

2016. febr. 12. 19:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem a vaastag combok a gyengéim, narancsbőr nélkül. Muti egy képet
2016. febr. 12. 19:50
 2/18 anonim ***** válasza:
Nagyábból el tudom képzelni ahogy leírtad magad. Ha nőies alakod van szerintem nem gond. Bár látatlanba nem szeretek véleményt nyilvánítani. 23/F
2016. febr. 12. 19:51
 3/18 anonim ***** válasza:
Persze. Nekem tetszik az ilyen alkat. Kezdeményeznék, hisz az első reakciókból leszűrhető mire számíthatok.
2016. febr. 12. 20:01
 4/18 anonim ***** válasza:
A nagyon magason kívül minden okés. Mégis mennyire magas ? :D de szerintem lenne belőle azért pár probléma, én tényleg vékony vagyok és szerintem lenne olyan helyzet ahol nem érezném elég férfinak magam ilyen nő mellett, bár ez igazából az ő személyiségén múlik leginkább
2016. febr. 12. 20:05
 5/18 A kérdező kommentje:
185 cm 82 kg
2016. febr. 12. 20:11
 6/18 anonim ***** válasza:

Hú, nekem bejönnek a sportos meg a magas lányok is, de tuti, hogy nem mernék kezdeményezni egy sportosnál, mert gondolom nem rám vágyik :( De ha netán kifejezi, hogy mégis, na akkor jó dolga lesz :D

Képet küldesz azért pls az alakról? *.*

2016. febr. 12. 20:18
 7/18 anonim ***** válasza:
én szeretnélek, ha nem bántanál, mert, ha a feleségem lennél és megcsapnál mennék a rendőrségre sírva panaszkodnék, hogy engem ver az asszony :D persze ez nekem nem lenne olyan vicces akkor
2016. febr. 12. 20:21
 8/18 anonim ***** válasza:
195, 78kg F nehezebb vagy mint en :)
2016. febr. 12. 20:28
 9/18 anonim ***** válasza:
Miért neked a vékony férfiak tetszenek?
2016. febr. 12. 20:34
 10/18 anonim ***** válasza:
Az átlagos testemmel engem már nem is jegyeznek? :D
2016. febr. 12. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!