Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezert vonzodhatok a nagymellu lanuokhoz?
Szia!
Szerintem is sok köze van a családalapításhoz. Mivel, akik már ilyen téren gondolkodnak, azok azt is figyelembe veszik, hogy mennyire lenne jó anyaként.
Az ilyen vékony nőkből amúgy se nézném ki, hogy család centrikusok lennének. Tisztelet a kivételnek. :D
Esetleg Európa meghódítása nincsen a terveid közt? A Mein Kampf-ot már kiolvastad?
26/F
Jújj, azt még nem írtad, hogy csak nagy szigetekre szeretsz járni nyaralni mint pl. Sri Lanka, hogy csak nagy szállodákban szeretsz lakni, mint pl. Jumeirah Beach Hotel Dubaiban, és hogy a yachtod is kétmotoros, de van katamaránod, és csak nagy adag fagylaltot tudsz nyalni...
És amikor a nagy bilibe beleér a nagy kezed, na az egy nagy érzés!
5ös. hihetetlen, hogy valaki nem minimál bér, plussz borítékot keres?
MIért fáj az neked, ha valaki az eszével, esetleg 6 nullás összeget keres havonta?
amugy voltam már Dubajban, meg New Yorkban is, ahol voltam a nagy, magas épületekben, tavasszal Szentpétervár az uticél, ami egy nagy országban van. Baj?
Ugyan, kedves kérdező... Nagyszerű, hogy 100.000-nél többet keresel, hidd el, hogy nem irigylem, pedig én nem 6 számjegyűt keresek... Igaz, nem forintban.
"Ezert vonzodhatok a nagymellu lanuokhoz?" Kiírsz egy ilyen kérdést, és a bővebb magyarázatban beszámosz a kiadott kis lakásodról, meg a bömösödről és ezekkel akarsz párhuzamot vonni a mellbőséggel kapcsolatosan?
Lehet, hogy csak én érzem szánalmasnak, de utálom, ha egy ilyen akar hülyének nézni...
A tehetség és az ész messziről sugárzik, azoknak nem kell a bizonygatás, hogy milyen tehetségesek...Ezek két perc alatt lejönnek!
Nekem nem szimpi, amikor így árulják magukat az emberek!
Szentpétervár nagyon nagyszerű döntés, rengeteg kultúra ragadhat rád Nagy Péter városában...
kérdező, te ennyi "ésszel" pénzt keresel? (gondolom a közpénzt osztogatjátok egymásnak "okosban"...)
Elég beszűkült a látásmódod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!