Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezert vonzodhatok a nagymellu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezert vonzodhatok a nagymellu lanuokhoz?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem magamon, hogy mindenben a nagyot szeretem, pl nagyhazban tudom csak elkepzelni az eletemet ( az mas kerdes, hogy van egy 40nm-es belvarosi lakasom kiadva qrva jo penzert) vagyhogy kocsik nezesenel ( persze olyan arkategoriaban, amit a legrosszabb honapban is fenn tudok tartani) is csak a nagyobb autok jonnek szoba, min.5-os bmw 2006 os evjarat, x5-os bmw, sel mercik. Nem vagizasbol, hanem a biztonsag miatt, szeretem ha nincsen kisporolva az anyag a dolgokbol, ugy altalaban is. Noknel is ezt vettem eszre, mindig az erosebb lanyoknal volt sikerem es oket neztem meg jobban is ( persze megnezem a vekony, iszonyat szilikonos lanyokat is, meg a hihetetlenul baba arcuakat, izmos csinos lanyokat is) valahogy mindig is a nagyobb darab lanyoknal volt sikerem, az sem baj, ha a nacs ci.cihez, popsihoz egy kis has is van. Egyszer voltam egy vekonylannyal, oszinten hatulrol volt egyedul jo, mert melyebbre tudtam belemenni, de mikor a hatan fekudt, olyan volt, mintha nem is lett volna melle. Hova akarok kilyukadni ezzel az egesszel? Lehet, hogy azert az erosebb, noisebb lanyok tetszenek, mert tudat alatt is nagycsaladot akarok, min.3 de inkabb 4 gyereket, es ezt egy erosebb no, konnyebben koihordja nem? 30/f

2016. jan. 25. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a mentalitással amit képviselsz kedves kérdező, minden normális nő messzire elkerül majd.
2016. jan. 26. 07:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül a felmenőid közt, kérdező, (anyád, apai nagyanyád) és megkapod a választ.
2016. jan. 26. 12:00
 13/18 A kérdező kommentje:
Mirol beszelsz Miguel?
2016. jan. 26. 12:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Jöhet a következő kérdés.
2016. jan. 26. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Arról beszélek, kérdező, hogy a férfiak általában a gyerekkorukban velük legtöbbet foglalkozó nők külső jegyeit tartják később irányadónak. Ha anyukád alacsony, az ideálod is az lesz. Ha nagymellű, akkor meg az. A mi családunk férfitagjai pl kizárólag alacsony csajokat kedvelik. Apai nagyapám a maga 2 méterével a 145 centis nagyanyámmal élte le az életét. Apám is alacsony nőt választott én is, és a fiam is.
2016. jan. 27. 08:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Akkor valami baj lehet! Anyukam sovany most is kb 60 kg. Viszont nagymellu. A nagymam alkatara jobban raillik az ideallom. Bar vele olyan rengeteget nem tudom voltam-e. De abban igazad van, hogy vekony se melle, se feneke no nincs a csaladban! Aki sovanyabb volt az meg fitneszezett es tok izmos lett, es most, hogy anyuka lett most lett, olyan, mint a csalad tobbi tagja. Ez a bodi szilvi- beres alexandra kozotti sav.
2016. jan. 27. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Lehet összefüggésben van az anyasággal, ugyan is a fiatal fiúk inkább a gyereklányokat szeretik.
2016. febr. 5. 01:45
 18/18 anonim ***** válasza:
sel mercik. igazi cigány :D
2023. márc. 20. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!