Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódhatok egy olyan pasihoz, aki teljesen az "ellentétem"?
18 éves csajszi vagyok, nem igazán járok bulizni, nagyon-nagyon ritka, és általában itthon vok, otthonülős-típus mintapéldánya vok! Tetszik egy srác, szintén 18 éves, de ő bulizik minden héten, meg teljesen pörgös az élete! Viszont érzem h bennem megvan a kitörésre a "vágy", szeretnék én is sűrűbben eljárni itthonról, kiereszteni a gőzt! Ezért lehet a vonzódás iránta, mert tetszik az életstílusa?!És szerintetek ebből így lehet kapcsolat! 1,5éve ismerem, de csak msnezünk, viszont nekem már több mint egy pasi v egy barát!
előre is köszi a segítséget!
Persze, hogy vonzódhatsz. Van igazság az "ellentétek vonzák egymást" dologban. Bár meg kell hagyni, az ilyen kapcsolatok az átlagnál is több toleranciát és kompromisszumot igényel. Én olyasmi voltam mint te, nem ültem állandóan itthon de nem voltam nagy bulizós. Jelenleg boldog párkapcsolatban élek két éve egy DJ-vel, teljesen különbözőek vagyunk, alig van néhány közös pont. Persze az idő előrehaladtával egyre több közös van bennünk. Szóval semmi sem lehetetlen.
21/Selena
én (pasi) otthonülős-félénk-magányos tipus vok(utobbinak nem örülök)
de imádnám ha a csaj kezdeményezne
Az ellentétek tényleg vonzzák egymást:)
Itt az én példám:
Volt egy srác ő metál..vékony alkatú, fekete cuccok nagy óriás pólók mindig baseball sapi,nagy boci szem,rövid haj de nem annyira rövid hátul meghagyva egy tincs hosszúra
Én egy kicsit plázacicás,sminkelős,bulizós csaj vagyok. Mégis egymásba szerettünk..fél évig tartott sajna..mert visszament volt barátnőjéhez akit miattam dobott..hiányzott neki a két éves kapcsolata.
De kiegészítettük egymást és nagyon jó volt az a fél év:)
Ti is jó pár lennétek,te megismertetnéd vele az élet nyugisabb oldalát ő pedig bevezetne a bulis éjszakákba:) de csak értékkel:)
Próbálj közeledni felé:)
Sok sikert:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!