Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagyok vonzódhatok máshoz is?
nem szexuális vonzódásra értem..egyszerűen csak van 2 illető a múltamban, akik hiányoznak..
főként az hiányzik, hogy beszéljünk..és maga az ember hiányzik...ráadásnak egyszerre kettő..
de úgy érzem szerelmes vagyok a mostani páromba..
elég butaság..de lehetséges ez így ? van rá valamilyen magyarázat?..amit én rosszul látok..és ti ezekből a szavakból, máshogy veszitek le a dolgokat?..
Hát, szerintem nem....Én a kapcsolatom elején vonzódtam egy másik lányhoz, de akkor még nem voltam szerelmes a barátnőmbe (persze nem volt semmi a másik lánnyal, hisz nekem alap a becsület a másik ember felé)...na de amióta beleszerettem, azóta nem tartok vonzónak egyetlen más lányt sem.
Szerintem ha te más felé vonzódsz, akkor a barátodat nem szereted teljesen...vagy félreérted a saját érzéseidet...de sztem normál esetben, aki szerelmes, az nem vonzódik senki máshoz....
"de úgy érzem szerelmes vagyok a mostani páromba"
tájékoztatásul közlöm, hogy rosszul érzi
oldja meg a jelenlegi kapcsolatát vagy szakítson vele
No, akkor most jöhet a lepontozás, de az ember bármennyire szerelmes is, vonzalmat érezhet mások iránt, ez nem választás meg akarat kérdése, hanem egyszerűen felbukkan. Emberek vagyunk ösztönökkel, vágyakkal, fantáziákkal. Mindazon dolgokkal, amikbe a vonzalom kapaszkodni tud. Ha szerelmes vagyok, akkor is vonzódom másokhoz, ezt én soha nem tagadtam, egyszerűen nincsen igényem, szükségem arra, hogy ez kiteljesedjen, mert a párom mindenki másnál jobban vonz. A szerelem önző dolog, felfokozott érzelmi állapot, ahol a legerősebb érzelmet éled meg, és magadnak akarod. Ezért nem kell félni attól, hogy mi van, ha másokat is vonzónak találsz. Ha ez a vonzalom túl erős, akkor lehet arról beszélni, hogy mégsem vagy szerelmes.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!