Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szerelmes vagyok vonzódhato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes vagyok vonzódhatok máshoz is?

Figyelt kérdés

nem szexuális vonzódásra értem..egyszerűen csak van 2 illető a múltamban, akik hiányoznak..

főként az hiányzik, hogy beszéljünk..és maga az ember hiányzik...ráadásnak egyszerre kettő..

de úgy érzem szerelmes vagyok a mostani páromba..

elég butaság..de lehetséges ez így ? van rá valamilyen magyarázat?..amit én rosszul látok..és ti ezekből a szavakból, máshogy veszitek le a dolgokat?..

2012. okt. 25. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem nem....Én a kapcsolatom elején vonzódtam egy másik lányhoz, de akkor még nem voltam szerelmes a barátnőmbe (persze nem volt semmi a másik lánnyal, hisz nekem alap a becsület a másik ember felé)...na de amióta beleszerettem, azóta nem tartok vonzónak egyetlen más lányt sem.

Szerintem ha te más felé vonzódsz, akkor a barátodat nem szereted teljesen...vagy félreérted a saját érzéseidet...de sztem normál esetben, aki szerelmes, az nem vonzódik senki máshoz....

2012. okt. 25. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:

"de úgy érzem szerelmes vagyok a mostani páromba"

tájékoztatásul közlöm, hogy rosszul érzi

oldja meg a jelenlegi kapcsolatát vagy szakítson vele

2012. okt. 25. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerelmes vagyok és nem tudok más pasira úgy nézni, csak rá. De amúgy néha nekem is eszembe szokott jutni az első barátom, de csak úgy, hogy mi lehet vele, jól lehet-e. De nem akarnék tőle semmit sem.
2012. okt. 25. 11:02
 4/4 Lifeishard ***** válasza:

No, akkor most jöhet a lepontozás, de az ember bármennyire szerelmes is, vonzalmat érezhet mások iránt, ez nem választás meg akarat kérdése, hanem egyszerűen felbukkan. Emberek vagyunk ösztönökkel, vágyakkal, fantáziákkal. Mindazon dolgokkal, amikbe a vonzalom kapaszkodni tud. Ha szerelmes vagyok, akkor is vonzódom másokhoz, ezt én soha nem tagadtam, egyszerűen nincsen igényem, szükségem arra, hogy ez kiteljesedjen, mert a párom mindenki másnál jobban vonz. A szerelem önző dolog, felfokozott érzelmi állapot, ahol a legerősebb érzelmet éled meg, és magadnak akarod. Ezért nem kell félni attól, hogy mi van, ha másokat is vonzónak találsz. Ha ez a vonzalom túl erős, akkor lehet arról beszélni, hogy mégsem vagy szerelmes.

26/F

2012. okt. 25. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!