Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után tudtad/mondtad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után tudtad/mondtad ki h szerelmes vagy a párodba? Miből érezted?

Figyelt kérdés
2012. okt. 23. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb 3-4 hónap. Nem bírtam ki nélküle egy percet sem,mindig ő járt a fejembe..... :D

Ez azóta is így van 5 éve vagyunk együtt,jövőre lesz az esküvőnk! :D

2012. okt. 23. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már az első hetekben többet éreztem mint egyszerű vonzódás, nagyon hamar beleszerettem. Fel-alá járkáltam, mikor vártam, hogy munka után jöjjön el hozzám, percenként néztem a telefont a hívására várva, egész nap nem voltam éhes, aztán jókat ettem vele, mindig vele akartam lenni, mindenhova vele akartam menni, és hasonlók. Kb az 5. héten vallottunk egymásnak. :) Mi is tervezzük a lagzit, a 4. évfordulónk napjára. 23N
2012. okt. 23. 23:41
 3/4 anonim válasza:
Csupan egy het volt kb, mikor kozoltem vele, hogy ”lehet, hogy.. Ked-vel.. kedvellek.. De lehet, hogy ez a kedveles, kicsit tobb, mint a kedveles?!.. ” Aztan eszbekaptam, mekkora idiota vagyok, kipattantam a kocsibol, es berohantam :D:D Nem nezett teljesen hulyenek, mert nem sok ido mulva osszekoltoztunk, azota mar a ferjem, es napokon belul megszuletik a kisbabank :)) Azota sem telt el ugy nap, hogy ne mondtuk volna el egymasnak, hogy mennyire szeretjuk a masikat:))
2012. okt. 24. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is úgy voltam mint az egyik előttem szóló, hogy már a legelején éreztem, hogy ez most más mint a többi. Hogy egész este le se bírtam róla venni a szemem, mindig a közelében akartam lenni, Másnap meg tűkön ültem, hogy bejelöl-e facebookon. Amikor pedig elkezdtünk csetelni, mindig próbáltam a legjobb, legviccesebb, legelragadóbb formámat hozni. Mint egy 14 éves csitri, alig vártam, hogy feljöjjön msn-re. Amikor pedig először randiztunk, teljesen be voltam előtte sózva:) Azt, hogy igen, menthetetlenül belezúgtam, pár hét után biztos voltam benne, de az az igazság, hogy már aznap este beleestem, mikor először találkoztunk. Most ez így hülyén hangzott, de így van.
2012. okt. 26. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!