Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vékony férfiúk (nem nagydarab,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony férfiúk (nem nagydarab, nem kigyúrt, nem izmos) titeket ez mennyire zavarna?

Figyelt kérdés

Elég komoly szinten birkózom (nemzetközi eredmények), és ez eléggé meg is látszik rajtam, nagydarab, izmos de kicsit husis nő vagyok, mellette nagyon magas is vagyok.

De ezek mellet nagyon csajos a stílusom, sokat adok a külsőmre, és ha nem is top modell alakom van, de eléggé "cicispopsis" vagyok (és természetes).

Szóval nektek tetszene egy ilyen nő? Vagy tetszene csak nem mernétek kezdeményezni?

2016. febr. 12. 19:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9-es, igen, külsőre mindenképpen.
2016. febr. 12. 22:48
 12/18 anonim ***** válasza:
Na és belsőleg?
2016. febr. 13. 00:02
 13/18 A kérdező kommentje:
belsőre az érzékeny, érzelmes fiúk.
2016. febr. 13. 00:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem zavar ha a szerelmed könnyebb nálad,vagy azért annyira ne legyen vékony?
2016. febr. 13. 00:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Bár én nem vagyok vékony, sőt kifejezetten izmos vagyok, de régi vágyam , hogy egyszer egy ilyen Nő legyen mellettem.

Imádtam Beth Főnixet, és minden nőt, aki erős , olyan igazi Xénásan szexi csajokat grrrrhrrhrhrhrhhh

2016. febr. 20. 21:41
 16/18 anonim ***** válasza:
170 centi és 53 kiló vagyok, az ilyesmi fiúk tetszenek neked, mint én? :)
2016. márc. 26. 12:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem raknál fel magadról egy képet, amin a tested látszik?
2016. márc. 27. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:
valakinek visszaírt amúgy a kérdező? én március elején írtam neki, és semmi...
2016. ápr. 13. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!