Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezhetnék? (lány)
Figyelt kérdés
Van egy fiú akire neten találtam rá, egy városban lakunk viszont nincs igazán közös ismerősünk. Amióta megtaláltam csak rá gondolok így mindenképp meg akarom tudni hogy lenne-e esélyünk együtt vagy sem. Vesztenivalóm végülis nincs, hisz ígysem vagyunk együtt és legrosszabb esetben nem is leszünk.
Mivel nem egy bulizós (és én sem) így a közös buli és a véletlen találkozás kizárva. Gondoltam hogy facen ráírnék de fogalmam sincs hogyan, mivel ismerősök sem vagyunk (bár az csak egy kattintáson úgyis..) és fogalmam sincs hogy a fiúk általában bátorságnak vagy szánalmasnak veszik ha egy lány kezdeményez náluk.
Nyilvánvalóan le fog neki esni hogy mit szeretnék (legalábbis remélem:D) de mégsem szeretném színtisztán, nyersen leírni neki mert talán kicsit 'ijesztő' lenne.
Szerintem még mindig jobb, ha kimondja, mint ha csak annyit ír, hogy "X. Y. vagyok", és finito. Én az utóbbi esetben arra gondolnék, hogy nem nekem akart írni, vagy valami idióta/troll az illető, míg egy személyesebb hangvételű üzenet már kicsit közelebb hozza az íróját. Ráadásul már egyértelműbbé is teszed, hogy vonzónak találod azt, akinek írsz, adott esetben még hízeleghet is a srácnak.
2016. febr. 11. 22:51
12/19 anonim válasza:
Feleslegesen görcsölsz. Lazán írj rá néhány értelmesebb mondatot, hogy levágja, nem egy buta lánnyal van dolga. Egy városban laktok, itt meg ott láttad, itt meg ott tanultál stb. Ennyi a te feladatod, mindent megtettél, amit lehet egy ilyen esetben. Innentől kezdve rajta áll, hogy hogyan és mit reagál. Ha valami bunkó paraszt, akkor örülj, hogy ez a lehető leghamarabb kiderült, ha meg ő is egy hozzád hasonlóan gondolkodó srác, akkor nyert ügyed van. Amúgy nem tartjuk tolakodónak, ha egy nő ránk ír, ez általában az önbizalomhiányban szenvedő nők fals téveszméje.
2016. febr. 11. 22:53
13/19 anonim válasza:
Jav.: hozzád hasonló gondolkodású*
2016. febr. 11. 22:54
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Azt is hogy leírjátok a gondolataimat mert bennem is ez van hogy nem veszítek, max hamarabb kiderülnek a dolgok és vagy elfelejthetem vagy elindul valami. Remélem az utóbbi fog megtörténni.:)
2016. febr. 11. 22:57
15/19 anonim válasza:
Biztos hogy vannak képei vagy bejezései próbáld meg komenteli ne csak lájk de a személyeseket ne.így előbb vagy utóbb felfigyel rád. Ha nem akkor enged el.
2016. febr. 11. 23:01
16/19 anonim válasza:
ha be mered vállalni
Szia már többször láttalak és furdal a kíváncsiság h ki lehetsz, ha van kedved néha beszélgethetnénk...
2016. febr. 11. 23:22
17/19 anonim válasza:
Én lányként egyszer próbálkoztam úgy fiúnál, hogy "véletlenül" bejelöltem. :D Buszon szoktam látni, megtaláltam a közösségi oldalon és bejelöltem. Visszajelölt és írtam neki, hogy nagyon hasonlított valakire, megnéztem a profilját és akkor valahogy, "véletlenül" rákattintom az ismerősnek jelölésre. :D Akkor elég jó ötletnek tűnt, most visszagondolva inkább röhejesnek tartom, de visszaírt, hogy persze semmi gáz stb. Mondjuk manapság, az okos telefonok korában jobban hihető lenne. Amúgy innentől viszont láthatnád a bejegyzéseit, képeit és azokkal kapcsolatban írhatnál neki valamit, hogy tovább folytatódjon a beszélgetés. Hogy jé, neked is ez a kedvenc bandád vagy hasonló. Veszíteni szerintem sem veszítesz vele semmit, ha próbálkozol és mivel, amúgy nem nagyon találkozol vele, kínos sem lenne.
2016. febr. 12. 03:20
18/19 anonim válasza:
Nem kell túlragozni a dolgot.......
Bejelölöd ismerősnek és küldesz egy üzenetet hogy van-e kedve beszélgetni? Ez egy eldöntendő kérdés, a válasz elég egyértelmű lesz. Nem kell itt taktikázni, meg hazudozni, vállald fel az érzéseidet még ha visszautasítanak is.
38F
2016. febr. 12. 08:27
19/19 anonim válasza:
Azt írd neki, hogy "Kedves Balázs! A profilod és a fényképed alapján nagyon szimpatikus vagy és látom, Te is ...-en élsz. Találkozhatnánk egyszer, mert szívesen megismernélek, érdekes embernek gondollak. Mi a véleményed?"
Erre, ha nézi az üzeneteit normális választ fogsz kapni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!