Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezhetnék élőben?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik az iskolában. Ő 10-es én meg végzős vagyok. Sose volt még bnőm. Szoktam minden szünetben figyelni, néha mosolygok is rá, de nem mosolyog vissza. Beszéltünk már Facebookon többször is. Ott jól elvtunk. Mindig a barátaival lóg, így nem tudom mikor és hogyan mehetnék oda hozzá. Szeretném már élőben is megismerni. Nekem nincsenek barátaim így attól is félek, hogy mi lesz, ha rá jön. Mit tehetnék? Egyáltalán tegyek vmit? :/2012. okt. 13. 23:15
1/6 mirror06 válasza:
Végzősként lehetne benned annyi kurázsi, férfiként és idősebbként is, hogy odamész hozzá, esetleg bemutatkozol és beszélgetsz vele, meghívod a büfébe egy kávéra, vagy valami. De ha nem megy, akkor hívd el facebookon randira. De nem muszáj randinak nevezni, hívd el találkozóra.
2/6 anonim válasza:
figyelj az félig meddig jó hogy nincsenek barátaid. nincsen akinek kibeszéljen a hátad mögött.
Tehát ha le is égsz ez jár a fejében: ki lehet ez a gyerek?
amúgy ha nem mosolyog vissza, az rossz előjel
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom, ezért is írtam bele és a vége a kérdésnek ehhez kapcsolódik :(
2012. okt. 13. 23:25
4/6 anonim válasza:
Szeretném ha velem táncolnál a szalagavatón, mert te vagy az a lány aki, kedves aranyos csinos és beleegyezne, hogy egy ilyen szörnnyel táncolna , mint én. Valami hasonló dumával.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem akar táncolni. :(
2012. okt. 13. 23:45
6/6 FakeSmile válasza:
Az első kommentelőnek igaza van.:) menj oda hozzá,kezdeményezz beszélgetést.Ha már beszélfettetek facebookon biztos lesz valami téma..és így tovább ha a lány el utasít akkor sincs baj mert legalább megpróbáltad.:)
Egyépként énis sulikezdés óta ebben szenvedek csak az a srác aki bejön teljesen elérhetetlen.
Sok szerencsét.:D
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!