Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mért nyivákoltok folyton hogy nincs barátnötök, amikor élőben két szót is nehezen nyögtök ki?
Idén már 3 pasival is találkoztam.
Emesenen beállítjátok magatokat a legszuperebb menőnek érzelmesnek romantikusnak meg minden aztán talin meg csak makogtok mint csita?
Hiába beszéltem egy csajjal már többször is, akkor se sikerült közel kerülnöm hozzá.
Hívtam már h találkozzunk de úgy látszik nem akar... :/
Talán férfiból vagyunk, így a kommunikációnak a beszédre korlátozódó része nem az erősségünk.
Kicsit meg kéne ismerni a másik nemet, mielőtt csitázol.
A videó elején van egy neked való rész.
http://www.youtube.com/watch?v=h4D-eLdJj4E
A többi részt se ártana megnézned, jó sok újdonságot tanulhatnál belőle, ahelyett, hogy üres, értelmetlen kritizálásba kezdenél.
Meg előbb konkrét összefüggéseket kéne keresni az érzelmes, romantikus, és a szófosó között, mielőtt légből kapottan összefüggésbe hozod ezeket a dolgokat.
Szóval ez a kritizálás oda-vissza alapon működik, nehogy azt hidd, hogy te olyan tökéletes vagy, vagy egy férfinak könnyebb lenne elviselni egy nő állandó szófosását, mint egy nőnek egy férfi hallgatását.
Néha bölcsebb dolog a hallgatás ez tény de nálam is előfordul, hogy megindul a szófosásom :D. A legutóbbi randim mondhatni elég jól sikerült de sajnos a lány nem érzi magát késznek a kapcsolatra...
Plusz amúgyis a legtöbb pcsának csak a pénz számít ilyen rohadt világban élünk...
"Hívtam már h találkozzunk de úgy látszik nem akar."
Na, vajon mit nem akar?
Én ugyan szakmunkásba jártam, de megtanultam mondatot elemezni.
Elárulom neked nehogy emiatt húzzanak meg érettségin. Találkozni nem akar!
Ilyen egyszerű ez a magyar nyelv, a mondat kulcsszavára, a célhatározóra utal a mondat második fele.
A végén még kiderül, hogy a csita szinthez is kell még fejlődnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!