Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Mért nyivákoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mért nyivákoltok folyton hogy nincs barátnötök, amikor élőben két szót is nehezen nyögtök ki?

Figyelt kérdés

Idén már 3 pasival is találkoztam.

Emesenen beállítjátok magatokat a legszuperebb menőnek érzelmesnek romantikusnak meg minden aztán talin meg csak makogtok mint csita?

2012. szept. 4. 05:50
1 2 3 4 5
 1/42 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Amikre te gondolsz szerintem csak kisfiúk.
2012. szept. 4. 06:00
 2/42 anonim ***** válasza:

Hiába beszéltem egy csajjal már többször is, akkor se sikerült közel kerülnöm hozzá.

Hívtam már h találkozzunk de úgy látszik nem akar... :/

2012. szept. 4. 06:06
 3/42 anonim ***** válasza:
68%

Talán férfiból vagyunk, így a kommunikációnak a beszédre korlátozódó része nem az erősségünk.

Kicsit meg kéne ismerni a másik nemet, mielőtt csitázol.

A videó elején van egy neked való rész.

http://www.youtube.com/watch?v=h4D-eLdJj4E

A többi részt se ártana megnézned, jó sok újdonságot tanulhatnál belőle, ahelyett, hogy üres, értelmetlen kritizálásba kezdenél.

Meg előbb konkrét összefüggéseket kéne keresni az érzelmes, romantikus, és a szófosó között, mielőtt légből kapottan összefüggésbe hozod ezeket a dolgokat.

Szóval ez a kritizálás oda-vissza alapon működik, nehogy azt hidd, hogy te olyan tökéletes vagy, vagy egy férfinak könnyebb lenne elviselni egy nő állandó szófosását, mint egy nőnek egy férfi hallgatását.

2012. szept. 4. 06:09
 4/42 A kérdező kommentje:
Nem akar...? Mit nem akar?-.-
2012. szept. 4. 06:09
 5/42 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Elfogsz késni a suliból...
2012. szept. 4. 06:13
 6/42 A kérdező kommentje:
Gimibe járok nem szakmunkásba de azért köszi h szóltál
2012. szept. 4. 06:16
 7/42 anonim ***** válasza:

Néha bölcsebb dolog a hallgatás ez tény de nálam is előfordul, hogy megindul a szófosásom :D. A legutóbbi randim mondhatni elég jól sikerült de sajnos a lány nem érzi magát késznek a kapcsolatra...

Plusz amúgyis a legtöbb pcsának csak a pénz számít ilyen rohadt világban élünk...

2012. szept. 4. 06:18
 8/42 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
100%
Az talán nem iskola? Oh wait... Te már minden bizonyára túlképzett 16 éves, Quantum fizikus lehetsz, sajnálom, hogy megvádoltalak, hogy te Gimibe jársz és nem szakmunkásba, de várj onnan nem tudsz elkésni?
2012. szept. 4. 06:20
 9/42 anonim ***** válasza:
92%

"Hívtam már h találkozzunk de úgy látszik nem akar."

Na, vajon mit nem akar?

Én ugyan szakmunkásba jártam, de megtanultam mondatot elemezni.

Elárulom neked nehogy emiatt húzzanak meg érettségin. Találkozni nem akar!

Ilyen egyszerű ez a magyar nyelv, a mondat kulcsszavára, a célhatározóra utal a mondat második fele.

A végén még kiderül, hogy a csita szinthez is kell még fejlődnöd.

2012. szept. 4. 06:26
 10/42 AzOrdogMagyarhangja ***** válasza:
Ám a makogás még mindig elfogadhatóbb, mint a te szellemi mélyrepülésed, 16 évesnél nem vagy több, de játszod a madamot, mire fel?! Szavaidból csak a butaság sugárzik, semmi de semmi más.
2012. szept. 4. 06:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!