Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Mért nyivákoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mért nyivákoltok folyton hogy nincs barátnötök, amikor élőben két szót is nehezen nyögtök ki?

Figyelt kérdés

Idén már 3 pasival is találkoztam.

Emesenen beállítjátok magatokat a legszuperebb menőnek érzelmesnek romantikusnak meg minden aztán talin meg csak makogtok mint csita?

2012. szept. 4. 05:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
hát lehet hogy te tudsz beszélni, de nincs ki a 2 kereked az tuti. legalábbis a főtengely hiányzik a fejedből.
2012. szept. 4. 10:25
 22/42 anonim ***** válasza:
idén 3 pasival?? már szeptember van kislány, eléggé csúf rondaság lehetsz, ha ez idő alatt csak 3 sráccal volt randi. húzzál bele mert szégyent hozol a nő nemre .
2012. szept. 4. 11:11
 23/42 anonim ***** válasza:
Gyanítom, hogy troll, méghozzá nem is rossz, a közepes méretű fosviharból ítélve, amit okozott. Csak így tovább!
2012. szept. 4. 11:14
 24/42 A kérdező kommentje:

#22 "eléggé csúf rondaság lehetsz, ha ez idő alatt csak 3 sráccal volt randi"

Talán nem csak a pajszert kéne mutogatnotok kamerába és más lenne a helyzet.

Nem okoz gondot az ismerkedés hidd el csak a netes tapasztalatok érdekelnének.

De normális válasz helyett -kivéve kettőt-csak ilyen kis droidok irnak akik magukraismertek a fenti jellemzésböl.

2012. szept. 4. 11:32
 25/42 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértem azokat a fiúkat, akik nyivákolnak, miután ilyen lányokkal kerülnek össze, mint te. A stílusodról virít a lekezelés. Szerintem próbálj olyan pasit találni ÉLŐBEN!! (tudom nem megy neked, a kérdésből kiderül...) , aki illik hozzád, laza. És ne itt sipákolj hanem segíts magadon. Te életképtelen :D Ülj le 1-es. Pá.
2012. szept. 4. 12:25
 26/42 anonim ***** válasza:

Üdv!

Ne általánosíts, mert nekem például van barátnőm :D De amikor nem volt, és találkozgattam lányokkal, teljesen természetesen beszéltem velük, nem jellemző rám, hogy "két szót is nehezen nyögök ki" Amit állítasz, az tipikus nethuszár viselkedés, dehát sajnos ők már csak (remélem nem maradnak) ilyenek ;-)

2012. szept. 4. 13:19
 27/42 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok mire veri magát a kérdezö lefogadnám hogy nem néz ki egyáltalán olyan jol.
2012. szept. 4. 13:26
 28/42 A kérdező kommentje:

Na már megint ez az "ígynézki meg úgynézki"..

Menjetekmár vissza a napközibe kisfiúk

2012. szept. 4. 16:28
 29/42 anonim ***** válasza:
Ott várod őket, kislány...
2012. szept. 4. 16:36
 30/42 A kérdező kommentje:
Temeg mennyi piros kezet akarsz még te agyas 81%-os?
2012. szept. 4. 16:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!