Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mért nyivákoltok folyton hogy nincs barátnötök, amikor élőben két szót is nehezen nyögtök ki?
Idén már 3 pasival is találkoztam.
Emesenen beállítjátok magatokat a legszuperebb menőnek érzelmesnek romantikusnak meg minden aztán talin meg csak makogtok mint csita?
nem szeretne
nem óhajt
nem kíván
Akarni a vécén kell 3 ponttal utána
Gratulálok, ebbe jól beleszaladtál.
Saját magad égeted minden megnyilvánulásoddal, mert egyre világosabban látszik belőlük, hogy pont egy legutolsó senki vagy ahhoz, hogy bármiféle kommunikációval kapcsolatos kritikát megfogalmazz.
A szövegértésed meg egy gyengeelméjű szintjén van.
Nekem szimpi a duli-fuli kérdező, összeköltözni azért nem költöznék vele, de szimpi:-)
"talin meg csak makogtok mint csita"
:DDDD
Príma kérdés... Szívemből szóltál kedves kérdező... Jóllehet férfi vagyok... Az internet, a tőmondatok, a félig lenyelt szavak, a jelek,a amelyek érzelmek garmadát hivatottak megjeleníteni a másik számára, tökéletesen alkalmasak arra, hogy elfeledtessék velünk a gondolkodás és a beszéd színvonalas művelését... Az internet arctalansága pedig remek álca, mindenki csodálatos, fantasztikus, nagyvilági, trendi stb... lehet akár otthon, egy szakadt pólóban, ápolatlanul......
Azt írtam, hogy a gondolkodás, a beszéd képessége fogy el... Talán inkább úgy kellene fogalmazni, hogy a személyiség, a stílus oldódik fel, és válik semmivé.
Mielőtt elkezdenének rám zuhogni a kövek: természetesen akinek nem inge ne vegye magára.
Szerintem azért nyivákolnak, mert két szót is nehezen nyögnek ki és ezért nincs barátnőjük.
Nem látod az összefüggést?
Szemét leszek vagy sem, de keress olyan FIÚT magadnak, aki nem nyivákol és tudja, hogy téged akar.
Ha meg nyivákolókkal kezdesz, akkor ne nyivákolj te is :)
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!