Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten ismerkedtem meg egy sráccal. Nagyon jól elbeszélgetünk, már el is hívott randizni. Izgulok, hogy mi van ha élőben mégsem tetszünk egymásnak?
Figyelt kérdés
Kizáró ok lehet az, hogy fogszabályzóm van? Mert pl ez a képeken nem látszik...
22/L
2012. szept. 20. 18:45
1/8 TOMAtm válasza:
nem,ha olyan hülye vki h ezt hozza fel indoknak az tényleg idióta.azért hordod a fogszabályzót mert szép egyenletes fogsort szeretnél.simán érthető.
2/8 anonim válasza:
A fogszabi sok lánynak még jól is áll, egyáltalán nem kizáró ok.
3/8 anonim válasza:
Én férfi vagyok, átlátszó fogszabályzóm van, egy nő sem hozta fel problémaként ;)
4/8 anonim válasza:
Valamit azért ne értek, miért kell a másikat becsapni?? Ha fogszabis vagy, miért nem szóltál neki, esetleg olyan képet csinálni, amin az is látszik. Engem speciel nem zavarna...
5/8 anonim válasza:
sztem örülni fog ha elmész és nem küldöd el ;)
6/8 A kérdező kommentje:
Én nem akarom becsapni, csak azért mégsem akarom annyira reklámozni, h fogszabályzóm van. Mert azért ennyi idősen ez már nem valami trendi, inkább a tiniknek áll jól...
2012. szept. 20. 19:56
8/8 anonim válasza:
Egy értelmes férfinek ez nem jelenthet gondot, feleslegesen aggódsz.
Mondd el neki még a randi előtt, és akkor nem éri majd meglepetésként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!