Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezhetnék? (lány)
Van egy fiú akire neten találtam rá, egy városban lakunk viszont nincs igazán közös ismerősünk. Amióta megtaláltam csak rá gondolok így mindenképp meg akarom tudni hogy lenne-e esélyünk együtt vagy sem. Vesztenivalóm végülis nincs, hisz ígysem vagyunk együtt és legrosszabb esetben nem is leszünk.
Mivel nem egy bulizós (és én sem) így a közös buli és a véletlen találkozás kizárva. Gondoltam hogy facen ráírnék de fogalmam sincs hogyan, mivel ismerősök sem vagyunk (bár az csak egy kattintáson úgyis..) és fogalmam sincs hogy a fiúk általában bátorságnak vagy szánalmasnak veszik ha egy lány kezdeményez náluk.
Nyilvánvalóan le fog neki esni hogy mit szeretnék (legalábbis remélem:D) de mégsem szeretném színtisztán, nyersen leírni neki mert talán kicsit 'ijesztő' lenne.
Köszönöm előre is!:)
Személy szerint nem tartom szánalmasnak, sok fiú volt akit a facebook által ismertem meg és egyikkel sem volt problémám vagy voltak vele szemben fenntartásaim mert ott írt nekem.
A szánalmas jelzőt arra írtam hogy nem a fiú kezdeményez a két nem közül, hogy erről vajon mi a véleménye a fiúknak!? Sajnos a létezésemről nem tud így be kell látnom hogy várhatok a csodára mert ugyebár sokak szerint a fiúk dolga a kezdeményezés de nem fog ez bekövetkezni mert nem ismer.:)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Már csak egy jó tipp kéne hogy hogyan kéne kivitelezni.
Belegondolva a saját helyzetembe általában nálam a fiúk letudták a 'Szia! Miujság?'-al de ezt én nem tartom túl nyerőnek és ebben az ügyben az szeretnék lenni.:D
(Nem küldte el egy kommentben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!