Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyának mondott pasik akinek még nem volt szinte sose barátnője ti már úgy vagytok vele hogy mindegy csak valaki legyen vagy azért válogattok?

Figyelt kérdés
2016. febr. 11. 06:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem így vagyok vele. Van egy-két alapvető igényem, amit én is biztosítok a kiszemelt számára. Pl.: ápoltság, egészséges fogak...
2016. febr. 11. 06:55
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Külső alapján nem válogatok, hiszen amilyen alacsony és ocsmány vagyok, nem válogathatok, de azért a belsőt tekintve van pár igényem. Csak azt várom el tehát, amit én is képes vagyok adni.
2016. febr. 11. 07:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Én válogatok mert nincs olyan hogy mindegy,de válogatáskor nem azt nézem ki mennyire szép hanem mennyire van oda értem és forditva.Ha ez a kölcsönös szerelem nincs meg inkább ne legyen senkim
2016. febr. 11. 07:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Régen így voltam vele. Manapság már válogatok, de csak belső alapján (külsőből max olyan, amin tud változtatni, pl. ha nagyon kövér).
2016. febr. 11. 08:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem válogatok, aki kis érzelmet mutat iràtam abba én beleszeretek :D nem szánalmas
2016. febr. 11. 09:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Sosem volt barátnőm. Külsőre annyi alapján szelektálok, hogy minden dimenziójában kisebb legyen nálam (nálam ez: 173 centi, 77 kiló), ezenkívül ne dohányozzon - ami az egyetlen instant kizáró ok-, ne legyen sötétebb az éjszakánál és ne legyen társasági ember. Aki ezeket teljesíti, azon belül már tényleg mindegy, csak legyen már valaki.

Ez az egyik oldal. A másik oldal az, hogy én kezdek rájönni, hogy én olyan szinten utálok emberek közt lenni, hogy egy barátnőt se tudnék megtűrni, így végső soron tök fölösleges lenne, csak az időm, a pénzem, és az idegeim mennének rá. Inkább maradok egyedül. Ha intim pillanatokra vágyok, itt a markom, ha meg majd egyszer megunom, akkor felkeresek egy "szakértőt".

2016. febr. 11. 12:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Nézd, annyit elárulhatok, hogy ha már volt párkapcoslatod (több is) akkor gyakorlatilag már arra kell figyelned csak, hogy véletlenül se legyen mégegy. Elszívják az életed, kizsigerelnek érzelmileg, rámegy a pénzed, időd, energiád 70%-a. Hülyének kell lenni ahhoz, valaki ezt akarja.
2016. febr. 11. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez részben igaz a nők többsége igy viselkedik.Tudják magukrol szépek ezért megkaphatnak bárkit csak pénze legyen.

Na ezen én átestem, elsö szerelmem volt nagyon szerettem,de ö 6-hónap után közölte velem hogy nem jó velem a szex, és esélyt sem adva eldobott mint egy rongyot,félre k..félt,érzelmileg anyagilag tönkretett.

Jelenlegi párommal sem nagyon megy a kapcsolat pedig ő szeret de én még bizalmatlan,elutasitó vagyok még mindig.

2016. febr. 11. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem válogatok már.Nekem hosszu évekig nem volt nőm,most egy éve van de korántsem azt vártam egy kapcsolattól amibe benne vagyok,ha a két gyereke nem lenne már rég elhuztam volna mert rájöttem sokkal jobb volt egyedül.ha egyszer ugy döntök elmegyek nekem nővel párkapcsolatom nem lessz az biztos
2016. febr. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!