Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyának mondott pasik akinek még nem volt szinte sose barátnője ti már úgy vagytok vele hogy mindegy csak valaki legyen vagy azért válogattok?
Sosem volt barátnőm. Külsőre annyi alapján szelektálok, hogy minden dimenziójában kisebb legyen nálam (nálam ez: 173 centi, 77 kiló), ezenkívül ne dohányozzon - ami az egyetlen instant kizáró ok-, ne legyen sötétebb az éjszakánál és ne legyen társasági ember. Aki ezeket teljesíti, azon belül már tényleg mindegy, csak legyen már valaki.
Ez az egyik oldal. A másik oldal az, hogy én kezdek rájönni, hogy én olyan szinten utálok emberek közt lenni, hogy egy barátnőt se tudnék megtűrni, így végső soron tök fölösleges lenne, csak az időm, a pénzem, és az idegeim mennének rá. Inkább maradok egyedül. Ha intim pillanatokra vágyok, itt a markom, ha meg majd egyszer megunom, akkor felkeresek egy "szakértőt".
Ez részben igaz a nők többsége igy viselkedik.Tudják magukrol szépek ezért megkaphatnak bárkit csak pénze legyen.
Na ezen én átestem, elsö szerelmem volt nagyon szerettem,de ö 6-hónap után közölte velem hogy nem jó velem a szex, és esélyt sem adva eldobott mint egy rongyot,félre k..félt,érzelmileg anyagilag tönkretett.
Jelenlegi párommal sem nagyon megy a kapcsolat pedig ő szeret de én még bizalmatlan,elutasitó vagyok még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!