Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esélye hogy interneten összeismerkedek egy gazdag emberrel aki hajlandó eltartani engem?
12#
Nem erről van, de nekik van pinájuk amivel ezt elérhetik. Tetszik, nem tetszik. Férfinak születtél így egész életed küzdelem lesz mindenért, egyedül.
Csináld úgy mint én,hogy 3 évig csak dolgozol,és utána mész el tanulni.Igaz,hogy nekem a szüleim tudták volna fizetni a tanulmányaimat,de én nem engedtem ezt és inkább kerestem annyi pénzt amiből 3 évig vígan elvagyok.Ja és egy autót is tudtam venni.Olyan jó ez az anyagi függetlenség.A többiek mindig számolgatják hogy mennyi pénz marad hétvégére hogy haza tudjon utazni,én meg nem nagy lábon élve,boldogan elvagyok,és nem esek kétségbe ha egy héten 3 sörrel többet veszek,vagy rendelek egy pizzát.Ne akard hogy más tartson el,mert szerintem az elég alpári dolog.Később is neked kell magadat eltartani.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!