Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy mértékű fogyás nőknél segít a pár találásban?
Szerintem önmagában nem. Tehát ha valaki telten sikertelen a férfiaknál, az vékonyabban is az lesz.
Saját példám: terhességem alatt nagyon meghíztam egy betegség miatt, évekbe telt visszafogyni az eredeti súlyomra. De 90 kilósan is voltak "hódolóim" bőven. (Akkor még házas voltam, nem éltem vele, csak jót tett az önértékelésemnek, sokat motivált a fogyásban is!)
Aztán mikor lefogytam, csak többen lettek, akik udvaroltak, akkor már az utcán is leszólítottak sorozatosan. Nem vagyok vékony most sem, olyan enyhén husis, de amikor a válásom után ismerkedni kezdtem, akadt bőven udvarlóm.
Mi az a nagy mértékű? 10-15 kg szerintem annyira nem számít, mert pl én is 70 fölött is sokaknak tetszettem, meg most 60 alatt is. Sőt most van aki szerint ez meg már kevés, bár szerintem a soványtól messze vagyok.
40-50 kg már valóban nagyon sokat számít, viszont ott számolni kell azzal hogy a bőr nem bírja majd követni, ami pedig nem szép látvány...
De minden alkatnak vannak rajongói, van aki kifejezetten a telteket szereti.
NEm mindegy milyen pasiknak jönnek.
Egy igazi,kisportolt,sikeres,gazdag,stílusos pasinak,aki tud a nőkkel bánni sose fog kelleni egy duci csaj max csak szexre.
Ilyen áltagosoknak talán.
# 8: Naja, van egy baráti pár, a férj profi sportoló, izmos, férfias. A feleség meg igencsak telt, mindig is az volt, akkor is, amikor összejöttek. Egy időben megromlott a házasságuk, különmentek, és meglepve tapasztaltuk, hogy a férfi akkor is telt nőknek udvarolt - pedig amúgy stílusban eltértek a felesésétől. Neki a szép arcú, kerek csajok jönnek be.
(Végül kibékültek az asszonnyal és azóta is együtt vannak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!