Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az a nőknél, hogy nincs ideáljuk?
Vannak határok, de azok rugalmasak lehetnek.
De pl nem jönnék össze nálam alacsonyabbal, + se a túl kövér, se a túl sovány nem jón be.
Az valóban nem mérvadó, hogy 170 vagy 190 cm, szőke vagy barna, stb.
De az arc fontos, nagyon.
Nem tudok minden nő nevében beszélni, de nekem személy szerint tényleg tetszett már alacsony és magas férfi is, vékony és testesebb, stb... Ideálom inkább személyiségre vonatkozóan van.
De egyébként bennük is más-más fogott meg, egyiküknél az udvariassága, másikuknál a közös zenei érdeklődésünk, satöbbi...
Nekem valóban nincs - külsőre legalábbis.
Volt már nem túl magas, nagyon kisportolt, szőke pasim, akiben ezt szerettem. Meg volt magas, fekete, mackós, abban meg azt. Most magas, világosbarna hajú, széles vállú a párom. Benne meg ez tetszik. :)
Valójában viszont a külső az egy dolog, amiben inkább vannak konkrét elvárásaim, az a belső: legyen igényes, művelt, intelligens, értsen a művészetekhez, legyen jó humora, legyen kedves, kommunikáljon nyíltan és sokat. stb.
Barna szem, barna haj, napbarnított bőr, borosta, markáns arcvonások, minimum 180 centi magasság, izmos, kisportolt testalkat. Ez a csajoknál tök alap férfikülcsín. 100 nőből 99 lazán feküdne nekik.
Amelyik csaj olyanokat állít, hogy rugalmas határok között sok fajta férfi belefér a halmazba, helyből úgy utasítja el a kék szemű, amúgy minden más tényezőben tökéletesen megfelelő srácot, mint a franc, csak mert a szeme kék színű, és neki bizony barna szemű pasika kell.
NEKTEK NINCS TŰRÉSHATÁROTOK! SEMMI! Szoktatok néha tükörbe is nézni? Miután véletlenül mégis belenéztek, nem szokta a talpatokat összevagdosni a szilánk?
Van ideálom, de attól eltérő férfi is szóba jöhet bőven.
Pl. a magas, sötét rövidebb hajú, borostás, szálkás-férfias alkatú
Ehhez képest a barátom szőke hajú, zöld szemű, hosszúkás hajú (olyan Justin Bieber-es frizurájú), csupasz képű. És nagyon szeretem és nekem nagyon tetszik külsőre is. Ráadásul nem férfiasan, hanem kisfiúsan jóképű inkább. Igaz ő is nagyon magas és azért vállas-sportos alkatú.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!