Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz az a nőknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az a nőknél, hogy nincs ideáljuk?

Figyelt kérdés
Általában azt szokták mondani a nők hogy nincs ideálom azaz mindegy hogy magas vagy alacsony vagy kövér vagy vékony vagy magas stb. hanem hogy valami fogjon meg benne. Mennyire van ez így lányok? Valóban aki ezt mondja hogy nincs ideálom annak valóban nincs?
2016. jan. 19. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nekem van ideálom, de ettől függetlenül azt szoktam mondani, hogy nincs, mert ez változó. Sok féle srác tetszett már meg. A lényeg, hogy érezzem iránta a kémiát, a többi nem számít.
2016. jan. 19. 15:16
 12/20 anonim ***** válasza:
külsőt tekintve nincs ideálom nekem sem. úgy értem nincsenek ilyen specifikus dolgok, hogy kék szeme legyen, fekete haja, ennyi meg annyi szőr legyen a testén stb. de nyilván ettől függetlenül csak olyannal jövök össze aki tetszik is. nyilván az ilyen végleteket senki se szereti, hogy nagyon kövér, nagyon sovány, nagyon alacsony, nagyon magas. persze ezek is tetszhetnek sokaknak azért.
2016. jan. 19. 15:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem tényleg nincs ideálom. Minden volt barátom teljesen máshogy nézett ki, mint a többi, csak személyiségre voltak hasonlóak.
2016. jan. 19. 15:32
 14/20 anonim ***** válasza:
92%

8, 10:

Általánosítás... Azért, mert nektek nem megy a szekér, még nem kéne másokat hibáztatni a sikertelenségkeitekért.

8. hozzászólás több, mint szánalomra méltó...

2016. jan. 19. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
A nagyon kigyúrt pasik pl. engem taszítanak. Volt egyszer egy ilyen pasim, és nagyon fura volt a tapintása az izmainak. Olyan... gumiszerű. :-O
2016. jan. 19. 15:44
 16/20 anonim ***** válasza:

16:

Nekem spec sose volt olyan pasim, és nem is jön be. 14. voltam.

2016. jan. 19. 15:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem van ideálom külsőre, az viszont egyáltalán nem igaz, amit a 8-as ír. Hajszín, szemszín tök mind1. A nagyon fehér bőr jobban tetszik, mint a napbarnított (de a barnább sem kizáró ok), és a vékonyabb fajta alkat is jobban tetszik, mint a kisportolt.

Az ideálom egy magas, vékony alkatú pasi jó testarányokkal, és nem muszáj, hogy markáns vonásai legyenek, csak azért lányos arca se legyen. Sok ilyen sráccal találkoztam már életemben. Ha ezek mellé jó a stílusa (nem hivalkodó, nem yoloswag, de nem is suttyó tróger, hanem kicsit elegáns és sportos keverék mondjuk), akkor simán álompasi.

Ja, és soha nem úgy voltam vele, hogy csak olyannal jönnék össze, aki teljesen az ideálom. Ha a belső megfelel, akkor elég, ha épphogy azt a szintet megüti a külseje, hogy nem zárja ki a szexuális vonzalmat. Ehhez pedig elég, ha nem etióp soványságú (értsd: nem ~50 kiló 180 vagy afeletti magassághoz), nem alacsonyabb nálam lehetőleg (nem vagyok túl magas, ritka a nálam alacsonyabb pasi), nem kövér, nem kigyúrt állat, nem rohad az egész szája belül, nem igénytelen, nincs beltenyésztett jellegű feje, és nem divatcsíra. Azért ennek rengeteg pasi megfelel, minden egyes nap látok több ilyet utcán/metrón/buszon, aki simán megfelelne nekem egy életre párnak a külseje alapján, ha lelkileg is összeillenénk.

2016. jan. 19. 16:31
 18/20 anonim ***** válasza:

Nálam nem igaz, nagyon határozott ideálom van. Az viszont igaz, hogy külsőre eddig összesen egy kapcsolatomban illett rá a másik félre a leírása - úgy 80 százalékban.

A többi esetben még csak köszönő viszonyban sem volt a barátom az ideálommal.

A belső tulajdonságok már más kérdés, ott azért vannak olyan alapvető elvárások, amiből nem tud az ember engedni. De ez normális.

2016. jan. 19. 20:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Én pont így vagyok vele, ahogy leírtad. Jött már be nekem mindenféle pasi, a nagyobb darab sötét hajú rockertől a félénkebb, magas, vékonyka szőke geekig. Legyen szép a szeme meg kedves a mosolya, legyen ápolt. Azonkívül meg tényleg minden a kisugárzásról szól.
2016. jan. 19. 22:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Robert Downey Jr.
2016. márc. 26. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!