Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok társat, mit tegyek? Hol, Hogyan ismerkedjek? (29F)
Mi ez a kapuzárási pánik a pasik körében 30 éves kor körül? :) A lényeg, szerintem:
1. Ne görcsölj!
2. Ne rögtön úgy állj egy nőhöz, hogy hú ő lesz a feleségem, vagy hát nem biztos, akkor inkább nem is folytatom... mert nem tudhatod, hogy mi sül ki, plusz lehet elijesztesz egy nőt azzal, hogy arról kezdesz beszélni, hogy: majd ha összeházasodtatok... Kb. a 3. randin...
3. Csak lazán! Fiatal vagy még! Van még időd, hogy egy-egy kapcsolatról kiderüljön, hogy mégsem fog működni.
Utolsó: én láttam már olyan pasit is akinek 21 évesen volt kapuzárási pánikja... úgyhogy már semmin nem csodálkozok.
Kérdező: Legyél nyitott és laza :) ne legyél olyan, mint aki karót nyelt és már az első pár randi után ne úgy tekints a nőre, hogy együtt fogtok megöregedni stb. alakulnak a dolgok idővel :) Minden zsáknak megvan a maga foltja :)
Egyébként 23 éves lány vagyok és max plusz 10 éves korkülönbséget tudok elképzelni magam mellé (ezt csak azért írom le, mert az egyik kommentelő írta, hogy 35 körüli nőket keressen... ne add fel a fiatalabb korosztálynál sem!
Ugyan azt tudom írni, mint a többiek. Mar nem emlékszem melyik válaszoló hölgy írta, amit en is látok, 28 ev fölött, beindul a nőknél a daráló. Ilyenkor kezd egyre alacsonyabb lenni, az a bizonyos mérce. En azert magam jo pasinak tartom, de sose volt ilyen gondom, hogy nem találok normális not, nem a szelfizo pláza kiralynok közül valogattam, s értelmes, csinos lányokkal ismerkedtem meg, baráti korbol, az egyiket innen. A lényeg, hogy nagyon kritikus voltam, hiába jól néz ki a no, ha komoly dolgokról nem tudtunk beszélni, ment a levesbe.
Legyél laza, ne gorcsolj ra. Nem tudom hol élsz, de egy kis szocializalodas jót tenne neked, valami klub, valami tevékenység ahol sok no van, pl tánc, joga. Azt gondolom, ha egy beszélgetésből kiderül, hogy intelligens, határozott srác vagy akkor össze fog jönni. Meg minimum 6-7 eved van. Tesom férje 40 eves es most tervezik a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!