Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálom a szerelmem, lelki társam a halálomig ha?
A 60%-os válaszadóval értek egyet. Az a beteges, ahogy lebetegeznek egyesek valakit, csak azért,mert ő egészen másképp gondolkozik,mint ők.....
Na meg az sem normális, hogy manapság a minél több szexuális partnert kötik össze a szexuális harmóniával és tapasztalattal. Marhaság! Nem kell egyikhez sem végigmenni vagy végigmennie a fél országnak valakin ahhoz, hogy rendelkezzen ezzel.
Egyébként meg kérdező...szerintem simán megtalálhatod, de célszerű nem a mai divatos pi.csák közt keresgélned. Én több olyan gyönyörű nőt ismerek, akik még huszonévesen is szüzek voltak....mert csak a megfelelő férfiira vártak és nem érték be akárkivel csak azért, nehogy megszólja őket ez a fantasztikusan nagytudású, kivénhedt mai modern felvilágosult társadalom..
Amúgy hasonlóképpen érzek én is. Bár én nő vagyok. Mégsem szerettem volna azt, hogy a párom több tucat nőbe lógatta volna előttem a farkát.
#19, nem papucsság kérdése, ha valaki nem véd egy minden mögöttes tartalmát rég elveszítő őskövület-szokást.
(tudod, ez az egész szexualitás-körüli purparlé azért jött létre, mert az elmúlt évszázadokban az apaságot nem tudták utólag megállapítani, viszont apai jogon öröklődött a tulajdon... erre kellett az egész házasság-cécó, meg a szex minden ezen kívüli formájának tabukkal körberakása. Szóval nem az erkölcsöt védte, hanem a TULAJDONT.
Na, ezt az értelmet a DNS-teszt léte kiszanálta, nem véletlen, hogy úgy eltűnt a köztudatból pár évtized alatt, hogy ma a fiatalok körében 1% alatt lehet a "szüzen a házasságba" agybaj követése.
2, nem vagyok vevő semmiféle "rendpárti-értékelvű-konzervatív" agybajra általában se.
3, Nem konzervnyitó a f...am.
...de, hogy ne búsulj Kérdező, kapsz egy viccet:
Nősülni akar a királyfi, de neki csak szűzlány kell. El is megy a szomszéd királyhoz, akinek van 3 szépséges lánya. Benne is van a szomszéd király a frigyb, nade, honnan tuják, hogy melyik lánya szűz... na, kieszelik a következőt:
Első este hívják a legidősebb lányt, királyfi kilógatja a műszert a paraván mögül, az apja meg megkérdi, hogy "na ez micsoda"?
- Hát édesapám, ez egy f***
- Elszomorodik a király, látva, hogy a legidősebb lányának már volt dolga ilyennel...
Második este hívják a középső leányt... és megismétlődik a dolog szórul szóra.
Na, harmadik este a legkisebb királylány kerül sorra, aki közli, hogy "játékszer"...
Na megörül a király is, a királyfi is, rögvest hívják a papot, aki összeadja őket. Utána ugye elvonulnak nászéjszakára, de most már ideje felvilágosítani a kislányt, királyfi előveszi, és mondja:
- Hát édes feleségem, most már tudd meg, hogy ez nem játékszer, hanem egy f***
- Hihihi, édes uram, ez f***??? Látnád a sárkányét, na AZ F***.
Ja, ha a baszást helyezem szem elé, akkor lehet én is úgy gondolkodnék mint te, hogy erkölcs nincs is, mer' az maradi, és egy elnyomó történelmi kor kreálmánya. Te hülye -e vagy? Mondom én hogy papucs vagy, mert ez betűre a feministák szövege. Jól be tudja neked dimálni a csajod, miért is van az rendben, hogfy akár még melleted is tart 3 szeretőt:) És nem azt mondtad, hanem azt, hogy nem zavarna, ha a csajodban 40en jártak volna már előtted.
Én meg nem azt mondtam, hogy minden nőnek szüzen kellene férjhez mennie, hanem azt, hogy attól, hogy a fenti figura szüz csajt szeretne, nem lesz elmebeteg, mint ahogy sokan itt egybél rányomták a fejére a billogot.
de értem, azért irtad, hogy neked az sem számítana, mert be akartad bizonyítani, hogy te annyira progresszív, és haladó vagy, hogy cikibbnek tartod, ha egy nő szűz, mint azt, ha már be van járatva. Azt még hadd fűzzem hozzá, ha te tapasztalt lennél ezen a téren, akkor tudnád, hogy minél több csávóval volt dolga a nőnek, annál hamarabb fog téged is lecserélni. Gondoltam szólok...
#26, tudod 18 éve vagyunk együtt a párommal, a magyar házasságok átlag hossza 13,5 év... de köszi a jó tanácsot, iszom minden szavad:))))
(nem, nem "feleségemmel" - a házasságról mint intézményről pont ugyanaz a véleményem,mint a szüzek kajtatásáról... és de, létezik erkölcs, a szexualitásban is... csak épp semmi köze sincs a partnerek számához)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!