Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha maga vagyok az ördög,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha maga vagyok az ördög, megtalálom az angyalom?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, helyes, ápolt, intelligens, odaadó, bárkit a csillagokig boldoggá tudok tenni, független, DE (mindig van egy "DE") borzasztóan agresszív vagyok, igaz nem az aktuális páromon vezetem le szinte sose, hanem az utcán ha valami kétértelmű történik akkor " se kép, se hang " és ütök. Ezt 2 féle képpen tudnám mérsékelni:

1.: odaadó, mindent felülmúló kölcsönös szeretettel

2.: gyögyszerek armadájával amivel nem szimpatizálok, mert rászokás, és számos egyéb kellemetlen mellékhatása van.

De kezdem elveszteni a hitem, hogy valakit fogok valaha annyira érdekelni, hogy belelásson a lelkembe, hogy a felszín mögé lásson.... :(

2016. jan. 25. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A 3. modszer az agresszio kezelesere, a kognitiv terapia, ami gyogyszerekkel sem jar es sok hasznos mellekhatasa van.
2016. jan. 25. 21:44
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Egy férfi aki szinte soha nem rajtam vezeti le az ideget...csodàs.

Agresszíó kizáró ok. Kezeltetned kéne magad, mert amit leírtál nem egészséges.

2016. jan. 25. 21:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy igazi férfi tud uralkodni az indulatain.Egyszer emberedre akadsz és akkor majd agyalhatsz a kis hisztiden!
2016. jan. 25. 22:07
 4/12 A kérdező kommentje:
Egyedül nem tudtam kontrollálni magam. Emberemre sem tudok akadni, mivel fegyverviselésim van. (Vész esetére)
2016. jan. 25. 22:18
 5/12 anonim ***** válasza:
89%

Gondolkozz el...

Megosztok veled valamit.

Volt egy hasonló vérmérsékletű fickó.Kereste a bajt.Fegyvere is volt, körözték...A nagyapám ölte meg tűzpárbajban lévén Ő rendőr volt.Szerinted megérte neki?Nem hiszem...Nagyapám sem örült hogy meg kellett tennie de kénytelen volt, vagy Ő vagy a másik.Ha akkor nem cselekszik most Én sem lennék.

Vedd a fáradtságot és google: dühkontroll/agresszió kezelés címszavakkal keresgélj.Ajánlom még a családállítást mint hatékony pszichoterápiás módszert.

2016. jan. 25. 22:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Ember :D

Elképzelem mész az utcán... Köszönsz valakinek... Aki halkan köszön vissza...

Erre te... BERSERK!!! 0:21-től https://www.youtube.com/watch?v=MZdgtsRcgWo

2016. jan. 25. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:

Én pont ez mondom, hogy ne egyedül, hanem keress egy szakembert.

Nem miattam, azért mert így normális lány nem fog veled szóba állni.

Egy férfi tudjon megvédeni, legyen erős, persze. De ne legyen agresszív, apám elégszer megvert, párkapcsolatban azt érezném, hogy a másik nem tud uralkodni magán egyből otthagynám.

Ez rohadtul félelmetes ám egy nőnek. A párunkban bízunk meg 110%-ig, nem félhetünk tőle.

2016. jan. 25. 22:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Van benned valami vonzó....
2016. jan. 25. 23:05
 9/12 anonim ***** válasza:

"A párunkban bízunk meg 110%"

Ez értelmetlen. Max 75%-ban szabad megbízni vagy még azt sem

2016. jan. 25. 23:07
 10/12 BlackSword ***** válasza:

Vagy csak simán sportolj!!! Leadja a fölös feszültséget, megnyugtat és nem leszel agresszív... Nem, a konditerem nem jó... Ott csak felszeded a feszültséget...

Ez a frusztráció ami benned van, az valami bizonyítási kényszer, vagy megfelelési kényszer... Ha rájössz ennek az okára, akkor meg is tudod oldani a problémát... Szóval olyan sportöt keress, ami mögött megvan a filozófiai háttér...

2016. jan. 26. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!