Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha maga vagyok az ördög, megtalálom az angyalom?
25 éves vagyok, helyes, ápolt, intelligens, odaadó, bárkit a csillagokig boldoggá tudok tenni, független, DE (mindig van egy "DE") borzasztóan agresszív vagyok, igaz nem az aktuális páromon vezetem le szinte sose, hanem az utcán ha valami kétértelmű történik akkor " se kép, se hang " és ütök. Ezt 2 féle képpen tudnám mérsékelni:
1.: odaadó, mindent felülmúló kölcsönös szeretettel
2.: gyögyszerek armadájával amivel nem szimpatizálok, mert rászokás, és számos egyéb kellemetlen mellékhatása van.
De kezdem elveszteni a hitem, hogy valakit fogok valaha annyira érdekelni, hogy belelásson a lelkembe, hogy a felszín mögé lásson.... :(
huh, nem...
ha kezeletlenül hagyod a bajaidat (egy barátnő nem számít kezelésnek) nagyon nagy gondjaid lesznek..meg annak a csajnak is, aki összejön veled.
figyelj, pszichológus, és amit az 1es javasolt. de ha semmi nem használ, én még a gyógyszerbe is belemennék, ha ez az ára, hogy ne legyek agresszív dühöngő állat.
lehet, hogy ideig-óráig a szerelem orvosolná a problémád, de minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, problémák, sokszor a szeretet is halványul idővel...szóval újra előjönnének a problémák, és akkor már valószínűleg a barátnődet is bántanád.
ne mástól várd, hogy megoldja a pszichés gondjaidat, neked kell megtenned ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!