Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betudja az ember vonzani a szerelmet, ha minden nap úgy kel fel, hogy ez lesz az a nap, amikor megtalálom a boldogságot?
Annyira vágyakozom már egy jó párkapcsolatra és magára a szerelemre, hogy valaki szeressen úgy, mint ahogy én szeretem. Vágyakozzon az után, ami után én is. Szeresse azt, amit én szeretek...
Még mielőtt azt mondaná valaki, hogy biztos zárkózott vagyok, azt kell mondanom, hogy téved. De sem az egyetemen, sem pedig különböző csoportokban, amikben résztveszek, mint önkéntes nem találok senkit sem. Pedig, ha valami új dologba belekezdek, akkor már eleve úgy állok neki, hogy itt lesz az a bizonyos igazi, de mindig tévedek.
Hasonlóan voltam én is, mint ahogy írod. Minden nap kerestem az újat, mindig reménykedtem, hogy na majd most...
Aztán kiderült, hogy akire vágytam, végig ott volt a közelemben, csak nem vettem észre. ;)
Ja ha görcsölsz rá akkor nehezen fog menni.
De! Ha meg semmit nem teszel csak ülsz a szobádban búsan egyedül akkor aztán várhatsz rá mert nem fog becsengetni hozzád, hogy hopp nyuszikám itt vagyok!!!! :)
Szóval azért a szerelemnek elébe kell menni, esélyt adni arra, hogy összejöhessen, ahol láthatnak téged emberek, esetleg találkozhatsz jövőbeli szerelmeddel, mert ha nem lát téged akkor nem is tudja h te lehetsz az.
És mosolyog b**asszki , még Terminátor is képes volt rá :)
Légy kedves, és ha valaki tetszik , te is szólhatsz hozzá elsőnek.
Én is baromira szeretném már, tényleg, de nincsenek telepatikus képességeim, hogy a kiszemeltem agyába beférkőzzek, hiába gondolok rá minden nap nincsenek szuperképességeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!