Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van annak esélye, hogy végre megtalálom a számomra tökéletes fiút? 20l
Nekem is vannak igényeim épp ezért nem pattan minden nap egy másik lány az ölembe.
Mindenkinek vannak igényei kinek kisebbek kinek nagyobbak.
A gond a zárkózottságoddal van. Nyitottabbnak, érdeklődőbbnek kell lenned/tűnnöd. Mert ha csak kuporogsz és visszajelzések sem mennek akkor nehéz lesz.
"...sosem voltam szerelmes, és végre az akarok lenni."
Ez alapján, elég görcsösen keresed álmaid hercegét, nem érdemes erőletetni
Figyelj kislány, itt vagyok, de már csak kb. fél órát.
Utána már meg se próbálj keresni.
Nem tudja valaki milyen videószerkesztővel lehet olyan giffeket csinálni amik végül is képek, azok az 1-2-3-4 másodpercesek?
Nagyon hálás lennék annak aki tudja.
Nekem is nagyok az igényeim és tartom magam a külső megfog belső megtarthoz. Azonos korú vagyok. Egyáltalán nem baj, hogy nem adod le az igényeid. Én sem tenném.. és persze nem is tudom. De nem is kell véleményem szerint...
Te is írtad, hogy találtál már olyan fiúkat, akikkel minden rendben volt, csak barátnőjük volt... ez alapján van-e esélye? Hogy a p_icsába ne:D " Csak " olyat kell kifogni, akinek nincs párja... :))
Biztos, hogy lesz ilyen!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!