Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat a tökéletes férfivel? Mennyi az esély erre? Mit tegyek?
Ő egyszerűen tökéletes... Tudom, hogy ilyen ember nincs, de ő valahogy mégis annak tűnik. Idősebb nálam, a külsőre nagyon jól néz ki (gyönyörű mosoly, mélykék szemek, izmos, stílusos, ad magára), vicces, udvarias, mindenről tudok vele beszélgetni, még akkor is, ha az éjszaka közepén hívom fel.
És emellett gazdag, magabiztos, folyton a középpontban van, mindenhez ért.
Teljesen az ellentétem. Én sosem kellettem még senkinek, átlagos lány vagyok.
Ő érte meg odavan mindenki...
Nem tudom, hogy mennyi az esély arra, hogy egy ilyen kapcsolat működhet, amikor ennyire különbözőek vagyunk.
Nagyon cuki vagy, de majd egyszer felfogsz ébredni.
Meg lesz neked a fazon, és ráfogsz jönni, hogy mi van a külső mögött, és nem fogod érteni magad, hogy miért nem láttad meg korábban és a többi nő miért útál azért, mert a fazon téged fog szeretni, és mindig, miután szakítottatok(mert fogtok) miért téged fog emlegetni, még évtized multán is:)
na ezt levonni öt mondatból, előző.
szerintem te az ezo tévénél dolgozol.
egy próbát megér, ha nem is jön össze, legalább megpróbáltad
rosszabb, ha csak arról elmélkedsz hogy milyen is lehet azzal a fiúval
7 Bolondosnak is kell lenni, kedves 7-es, hisz mit ér az élet bolondozás nélkül?:D Ki akarna savanyú ubiként éldegélni?
Kérdező még egy kis javítás:
*életének egyik legnagyobb baklövését ekkor követte el,mert rájött a pasi, hogy kiengedte az az embert, aki érték volt a kis fényüző életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!