Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolat a tökéletes férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat a tökéletes férfivel? Mennyi az esély erre? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ő egyszerűen tökéletes... Tudom, hogy ilyen ember nincs, de ő valahogy mégis annak tűnik. Idősebb nálam, a külsőre nagyon jól néz ki (gyönyörű mosoly, mélykék szemek, izmos, stílusos, ad magára), vicces, udvarias, mindenről tudok vele beszélgetni, még akkor is, ha az éjszaka közepén hívom fel.

És emellett gazdag, magabiztos, folyton a középpontban van, mindenhez ért.

Teljesen az ellentétem. Én sosem kellettem még senkinek, átlagos lány vagyok.

Ő érte meg odavan mindenki...

Nem tudom, hogy mennyi az esély arra, hogy egy ilyen kapcsolat működhet, amikor ennyire különbözőek vagyunk.

2014. ápr. 16. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
akkor van rá esély, ha az önbizalomhiányoddal nem rontod el.
2014. ápr. 16. 21:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyon cuki vagy, de majd egyszer felfogsz ébredni.

Meg lesz neked a fazon, és ráfogsz jönni, hogy mi van a külső mögött, és nem fogod érteni magad, hogy miért nem láttad meg korábban és a többi nő miért útál azért, mert a fazon téged fog szeretni, és mindig, miután szakítottatok(mert fogtok) miért téged fog emlegetni, még évtized multán is:)

2014. ápr. 16. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:

na ezt levonni öt mondatból, előző.

szerintem te az ezo tévénél dolgozol.

2014. ápr. 16. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:
ÉS: évek múlva te fogod elhagyni a férfit, és nem ő téged.
2014. ápr. 16. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:

egy próbát megér, ha nem is jön össze, legalább megpróbáltad

rosszabb, ha csak arról elmélkedsz hogy milyen is lehet azzal a fiúval

2014. ápr. 16. 21:57
 6/8 anonim ***** válasza:
5 Megfogja próbálni, és hinni fog a férfi minden szavának, sosem fog kételkedni, egészen addig, míg rá nem jön, egy banális véletlen folytán, hogy az általa imádott férfi át nem veri és fel fog mindent göngyölíteni(a lány), amit tudni akar, és utána szó nélkül elköszön a férfitől.Aki előszőr elengedi, majd miután rájött, hogy életének egyik legnagyobb baklövését ekkor követte el, eltűnik a férfi szeme elől. Mint Hamupipőke a mesében. Csak itt nem lesz happy end.A mesébe volt.
2014. ápr. 16. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:
37%-os te egy bolond vagy. Hagyd már abba!!!
2014. ápr. 16. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:

7 Bolondosnak is kell lenni, kedves 7-es, hisz mit ér az élet bolondozás nélkül?:D Ki akarna savanyú ubiként éldegélni?

Kérdező még egy kis javítás:

*életének egyik legnagyobb baklövését ekkor követte el,mert rájött a pasi, hogy kiengedte az az embert, aki érték volt a kis fényüző életében.

2014. ápr. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!