Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van annak esélye, hogy végre megtalálom a számomra tökéletes fiút? 20l
Kedves Kérdező!
Írtam Neked privit, kérlek olvasd el.
"Többször mondták már nekem, hogy ha nem lennének együtt a barátnőjükkel, gondolkozás nélkül udvarolnának nekem." 20 vagy és még egy ilyen pasi se lett közben szingli?
Nekem ez az egész kicsit úgy hangzik, mintha direkt az elérhetetlen pasik tetszenének és akik meg épp szabadok azokban meg gyorsan találsz valami kivetnivalót ami miatt nem felelnek meg.
Próbálkozni kell, előbb utóbb mindenki talál valakit.
Bár ahogy a barátom mondta miután egy hasonló ligás csajt lekoptattam, mert nekem nem felelt meg:"méé a te f***od aranybó van?" és be kellett lássam, hogy nincs. Előbb utóbb te is rá fogsz jönni, hogy te se vagy semmivel se jobb, mint a nagy átlag és ez nem jelenti azt, hogy igénytelen leszel ez csak annyit jelent, hogy nem lesznek irreális elvárásaid ha rájössz, hogy te se vagy tökéletes.
15: Nyilván senki nem több a másiknál. De Ő nem is mondta, hogy tökéletes lenne. Csak meg van elégedve magával, de ez nem jelenti a tökéletességet/egoizmust. Ha valaki nem önbizalom hiányos egyből tökéletesnek hiszi magát? Ugye, hogy nem.
Irrealitás. A kérdező külső szempontoknál csak az arcot veszi figyelembe jóformán. Ha jól vettem ki... Ééés ha a közép=átlag, akkor megfelelő Neki egy általa(!) felsőközép kategórás arcú srác, akinek szimpi a kisugárzása stb. De, mivel a szépség egyébként is relatív ez nem tudhatjuk mit jelent. Lehet Neki ami felsőközép Neked ronda. Tényleg nem tudni ennyiből, hogy irreális-e valóban. ÉS ahogyan a kérdező külsőjét/belsőjét se ismerjük igazán, mert ugye ez is fontos lenne, hogy megmondjuk irreális-e... Ez a két tényező hiányzik, szvsz nem tudunk szerintem konkrét véleményt alkotni, hogy irreálisak-e az elképzései vagy sem. Szerintem nem. Ha az Övé irreális, akkor az enyém nem tudom mi... :DDD Még egyszer mondom. Különbözőek vagyunk, mindenkinek más a szép/átlagos. Pl. nyakamat rá vannak nem kevesen, hogy akik szépnek mondanák azokat, akiket én átlagnak. Mindenkinek más a szép. Ahogy vannak olyanok, akik a belső és külső tulajdonságokat egyaránt fontosnak tartják. Vannak olyanok, akik belsőre mennek inkább. És vannak felszínesek is.
Legalább is én így látom a kérdés ezen részét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!