Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van annak esélye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van annak esélye, hogy végre megtalálom a számomra tökéletes fiút? 20l

Figyelt kérdés
Külsőleg teljesen megvagyok elégedve magammal, sok pozitív visszajelzést kapok mindkét nemtől, még a személyiségemre is. Viszont szerintem egyetlen hátrányom az, hogy visszahúzódóbb típus vagyok, nem kezdeményező, kicsit félek azoktól a fiúktól akik nekem tetszenek, zavarba hoznak. Nem tagadom, hogy vannak elvárásaim, és nem is olyan alacsonyak az igényeim. De valahogy nem tudom őket lejjebb adni, bármennyire is próbálkozom... többségében inkább az adott fiú kisugárzása, személyisége érdekel, kisebb részben a külső, de így is elég válogatós vagyok. Tetszett már átlagos srác is, de az is a jobbik fajtából. Nem kell, hogy pénzes legyen, vagy kigyúrt, népszerű, szeretem az egyszerű embereket, csak az arca fogjon meg külsőleg, és egyezzen a személyiségünk. Igaz találkoztam már ilyenekkel, de azoknak is mind barátnője volt, így esélytelen a szitu. Többször mondták már nekem, hogy ha nem lennének együtt a barátnőjükkel, gondolkozás nélkül udvarolnának nekem. Az ilyeneket jól esik hallani, csak sajnos nem tudok velük mit kezdeni. Akik meg szabadok, és próbálkoznak, azok sosem tetszenek. Vagy külsőleg, vagy ha külsőleg rendben vannak, a személyiségük tök gáz, és taszító. Próbáltam olyan srácokkal ismerkedni, akiknek tetszett a belső énjük, de szexuálisan abszolút nem vonzottak, kicsit sem. Így nem is hitegettem őket, meg magamat sem akartam becsapni. A baj az, ha nálam nincs meg elsőre az a "szikra" köztem és az adott fiú között, akkor nem is valószínű, hogy meg lesz valaha. Sokat vagyok emberek között, társaságban, próbálok keresgélni, de nem jön össze... sosem voltam szerelmes, és végre az akarok lenni.

2014. ápr. 27. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ilyeneket? [link]
2014. ápr. 27. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Írtam Neked privit, kérlek olvasd el.

2014. ápr. 27. 21:16
 13/17 Mr. Truth ***** válasza:
Kedves kérdező... Megtennéd hogy elmondod hogy viselkednél egy focimeccsen a partnered mellet és egy étteremben? Sokat segitene rajtad :)
2014. ápr. 27. 21:17
 14/17 anonim válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok... 17L
2014. ápr. 27. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:

"Többször mondták már nekem, hogy ha nem lennének együtt a barátnőjükkel, gondolkozás nélkül udvarolnának nekem." 20 vagy és még egy ilyen pasi se lett közben szingli?

Nekem ez az egész kicsit úgy hangzik, mintha direkt az elérhetetlen pasik tetszenének és akik meg épp szabadok azokban meg gyorsan találsz valami kivetnivalót ami miatt nem felelnek meg.

Próbálkozni kell, előbb utóbb mindenki talál valakit.

Bár ahogy a barátom mondta miután egy hasonló ligás csajt lekoptattam, mert nekem nem felelt meg:"méé a te f***od aranybó van?" és be kellett lássam, hogy nincs. Előbb utóbb te is rá fogsz jönni, hogy te se vagy semmivel se jobb, mint a nagy átlag és ez nem jelenti azt, hogy igénytelen leszel ez csak annyit jelent, hogy nem lesznek irreális elvárásaid ha rájössz, hogy te se vagy tökéletes.

2014. ápr. 27. 21:22
 16/17 anonim ***** válasza:

15: Nyilván senki nem több a másiknál. De Ő nem is mondta, hogy tökéletes lenne. Csak meg van elégedve magával, de ez nem jelenti a tökéletességet/egoizmust. Ha valaki nem önbizalom hiányos egyből tökéletesnek hiszi magát? Ugye, hogy nem.

Irrealitás. A kérdező külső szempontoknál csak az arcot veszi figyelembe jóformán. Ha jól vettem ki... Ééés ha a közép=átlag, akkor megfelelő Neki egy általa(!) felsőközép kategórás arcú srác, akinek szimpi a kisugárzása stb. De, mivel a szépség egyébként is relatív ez nem tudhatjuk mit jelent. Lehet Neki ami felsőközép Neked ronda. Tényleg nem tudni ennyiből, hogy irreális-e valóban. ÉS ahogyan a kérdező külsőjét/belsőjét se ismerjük igazán, mert ugye ez is fontos lenne, hogy megmondjuk irreális-e... Ez a két tényező hiányzik, szvsz nem tudunk szerintem konkrét véleményt alkotni, hogy irreálisak-e az elképzései vagy sem. Szerintem nem. Ha az Övé irreális, akkor az enyém nem tudom mi... :DDD Még egyszer mondom. Különbözőek vagyunk, mindenkinek más a szép/átlagos. Pl. nyakamat rá vannak nem kevesen, hogy akik szépnek mondanák azokat, akiket én átlagnak. Mindenkinek más a szép. Ahogy vannak olyanok, akik a belső és külső tulajdonságokat egyaránt fontosnak tartják. Vannak olyanok, akik belsőre mennek inkább. És vannak felszínesek is.

Legalább is én így látom a kérdés ezen részét. :)

2014. ápr. 27. 21:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Abszolút nem az elérhetetlen fiúk kellenek nekem. Pont ez a bajom, hogy elérhetetlenek azok, akik nekem kellenének. És nem egy, nem két ilyen esettel találkoztam már, ezért is vagyok kissé kiakadva, pechesnek érzem magam. Az eddigi életemben sok minden összejött, legyen szó bármiről, de ez az egy nem megy. Kezdek már tényleg úgy lenni vele, hogy nem fog érdekelni a dolog, majd lesz ami lesz. Csak ugye én is nőből vagyok, fiatalabb már nem leszek, és évről évre jobban vágyok valakire érzelmileg és szexualitásilag is. Mindkét esetben kielégítetlennek érzem magam... egyébként azért írtam ilyen hosszú bemutatkozásnak tűnő szöveget, mert nyilván elég nehéz véleményt alkotni a másik félnek egy ilyen kérdésről, ha nem ismeri az illetőt. Mondjuk ezt a témát órákig lehetne boncolgatni, hogy mi a baj velem, és mi nem, és hogy mi irreális, és mi nem. De egyébként köszönöm a hasznos válaszokat :)
2014. ápr. 27. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!