Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálom a szerelmem, lelki társam a halálomig ha?
#10 nem azt írtam,hogy nem izgat,de 10 és 40 között van némi különbség.
Értékrend,világnézet,nevelés és még sok minden kérdése,ki mit fogad el az életben.
A Kérdező meg,hogy "csak szűz barátnőt akarok",nem kicsit szánalom,elég baj,ha ezt nem érzed,mindegy.
Semmiképp sem beteges. Nem fog ilyen csajt találni (a 11-12 éves korosztályt kivéve, na az, már beteges lenne), nem reális elvárás ez manapság, de nem beteges.
Gyakorlatilag szomorú, hogy olyan a "kontextus" hogy tényszerűen olyan szinten irreális ilyesmit elvárni, hogy frankón hülyének néznek érte.
Arról mondjuk nem szól a csávó, hogy ha már ezeket kitalálta magának, akkor vajon ő miért nem marad szüz, magyarul miért cseréli le azt a csajt, aki egyszer már szüzen odaadta magát neki. Szóval inkább a gerincesség kérdéséről lenne érdemes beszelni a figura kapcsán.
Pontosan, #12 és #13. Önmagában nem lenne beteges a dolog szerintem se, de így hogy neked több is kell, és fontos hogy mind szűz legyen, így már az. Egyiket sem érdemelted volna meg kérdező, és ugyanolyan gusztustalan vagy te is mint amilyennek azt érzed hogy "más után jönni" az.
Csak remélem hogy nem fogsz még egy ilyen lányt találni ezután, de - ismerve az átlag értékrendet - sajnos könnyen lehet hogy mégis... De hát úgy kell nekik is, valószínűleg megérdemlitek majd egymást.
17. Azokra a papucsokra nem vonatkozott a felhívásom, akik "párom"-nak nevezik a barátnőjüket. :)
Előttének: a szexuális harmónai mióta jelenti azt, hogy n+1 számú emberrel le kell előbb feküdni, hogy "harmónikus' legyél? Te tuti nő vagy, és tuti valami női magazinban olvastad ezt az ökörséget.
Én szűzként menekülök az ilyen férfiaktól.
Lealacsonyítónak érezném.
Ha már eddig különböző okokból (köztük néhány tényleg nagyszerű embernek) nemet mondtam, nem fogok épp egy olyan alakot közel engedni magamhoz (lelkileg és fizikailag is), aki csak ezen rugózik.
Ezzel a hozzáállással tényleg nem érdemelsz meg egy szüzet se.
(Mégis volt, hogy ismerkedtem olyan férfival, mint te, persze nem feltételezte, hogy "megfelelek az elvárásainak" ezen a téren, én meg úgy gondoltam, még messze nem tartunk ott, hogy tudja... és nem elszúrta? :)) Szóval... azért sose tudhatod...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!