Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért nem működnek a társkeresők?
valahogy részetekről nem működnek. Pasi vagyok, olyat hogy egy másik pasiismerősöm ott találta volna meg a párját, olyat még nem hallottam. Mindig ismerősök, barátok köréből, illetve csak úgy "hozta" az élet. Az ember azt hinné, társkeresőkre olyan nők mennek, akik találni akarnak valakit - pont az ellenkezőjét tapasztaljuk.
Sőt! Ha úgy érzitek, hogy csak egy pasi hiányzik, még akkor sem mentek fel ilyenre, mert "mindenki mást mutat mint aki"
A társkeresőre főleg az átlagos kinézetű,átlagos értelmi képességekkel rendelkező embereknek lenne szüksége ahhoz,hogy nagyobb sikerrel találjanak egymásra.De a társkeresők nem ilyen alapon működnek.
Mindenki tudja,hogy mennek ott a dolgok és ezért ezek az oldalak nem tőlik be a funkciójukat.Egyesek sportot űznek abból,hogy ott legyenek kapósak,sikeresek.Ettől nő az egójuk nagyra.Aki meg átlagos tulajdonságokkal rendelkező emberként próbálkozna ki van utálva ezekről az oldalakról,vagy csak a profilok számát növeli a regisztrációjával.
Igen, ez pontosan így van. Erre még hozzáadódik az is, hogy alig lehet már érezni a pasik eredeti viselkedési stílusát, ami vonzó lehet a nőknek.
Minden pasi szinte mintha vezényszóra cselekedne, mintha kórusban mondanák ugyanazokat a reakciókat egyes helyzetekben. Csak az éretlenek képesek erre még a magánéletben is, főleg, ha már 30-40 körüliek.
nem értem... én 100 levél után feladtam.
Abból 60% nézett csak meg, 10% reagált bármit is, akikkel meg sikerült beszélgetni, pár nap után felszívódtak, nem válaszoltak többé. Ennyit a türelemről :(
Ha a fent lévő lányok közül azoknak írtál volna levelet akiknek nem tetszett a külseje már lenne barátnőd.
Minden pasi ugyanazt a 20%-ot bombázza levelekkel,ők meg szelektálnak a maguk módján,de a fennmaradó 80%-ból sokan boldogan ismerkednének veled.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy keress olyat aki nem tetszik,csak az oldal működési mechanizmusára próbáltam rávilágítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!