Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, miért nem működnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért nem működnek a társkeresők?

Figyelt kérdés

valahogy részetekről nem működnek. Pasi vagyok, olyat hogy egy másik pasiismerősöm ott találta volna meg a párját, olyat még nem hallottam. Mindig ismerősök, barátok köréből, illetve csak úgy "hozta" az élet. Az ember azt hinné, társkeresőkre olyan nők mennek, akik találni akarnak valakit - pont az ellenkezőjét tapasztaljuk.

Sőt! Ha úgy érzitek, hogy csak egy pasi hiányzik, még akkor sem mentek fel ilyenre, mert "mindenki mást mutat mint aki"

2016. febr. 7. 12:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rendkívül türelmetlenek a pasik a társkeresőkön (főleg ha azok fizetősök), konkrétan hajkurászó tempóban akarnak fotósorozatot, azután pedig szinte azonnal randizni, s ha ez nem így megy, akkor ugranak a következő csábos nőkre.
2016. febr. 7. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolónak igaza van. Én fent vagyok az egyik társkeresőn, de nem valami jó! Általában 15-20 évvel idősebbek írnak vagy perverzek. Nekem nem jön be, ha valaki egyszerre úgy kezd, hogy mi van rajtad meg ilyenek. Ha valaki normálisan, kedvesen nyit felém, akkor ugyanígy viszonzom.
2016. febr. 7. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A társkeresőre főleg az átlagos kinézetű,átlagos értelmi képességekkel rendelkező embereknek lenne szüksége ahhoz,hogy nagyobb sikerrel találjanak egymásra.De a társkeresők nem ilyen alapon működnek.

Mindenki tudja,hogy mennek ott a dolgok és ezért ezek az oldalak nem tőlik be a funkciójukat.Egyesek sportot űznek abból,hogy ott legyenek kapósak,sikeresek.Ettől nő az egójuk nagyra.Aki meg átlagos tulajdonságokkal rendelkező emberként próbálkozna ki van utálva ezekről az oldalakról,vagy csak a profilok számát növeli a regisztrációjával.

2016. febr. 7. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez pontosan így van. Erre még hozzáadódik az is, hogy alig lehet már érezni a pasik eredeti viselkedési stílusát, ami vonzó lehet a nőknek.

Minden pasi szinte mintha vezényszóra cselekedne, mintha kórusban mondanák ugyanazokat a reakciókat egyes helyzetekben. Csak az éretlenek képesek erre még a magánéletben is, főleg, ha már 30-40 körüliek.

2016. febr. 7. 12:50
 5/8 A kérdező kommentje:

nem értem... én 100 levél után feladtam.

Abból 60% nézett csak meg, 10% reagált bármit is, akikkel meg sikerült beszélgetni, pár nap után felszívódtak, nem válaszoltak többé. Ennyit a türelemről :(

2016. febr. 7. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fent lévő lányok közül azoknak írtál volna levelet akiknek nem tetszett a külseje már lenne barátnőd.

Minden pasi ugyanazt a 20%-ot bombázza levelekkel,ők meg szelektálnak a maguk módján,de a fennmaradó 80%-ból sokan boldogan ismerkednének veled.

Ezzel nem azt akarom mondani,hogy keress olyat aki nem tetszik,csak az oldal működési mechanizmusára próbáltam rávilágítani.

2016. febr. 7. 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Én több párt is ismerek akik így találkoztak.
2016. febr. 7. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Működnek. Mi a férjemmel így ismerkedtünk meg. Ezen kívül az én, és a férjem ismerősei között is több pár így jött össze. Vannak házasok is, itt-ott gyerek is van.
2016. febr. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!