Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresők csak megnyomoritják a lelkünket ugye?
mert most hogy is néz ki?
ha pasi vagy, csak akkor kapsz választ, ha jóval az átlag fölött vagy. Hiába vagy igényes, kicsivel jobbnak lenni az átlag fölött nem ér semmit. Igy irogatsz, rádnéznek, semmi, és szép lassan elkezded utálni a nőket, majd magadat is
ha nő vagy, akkor még képet sem raktál fel, már jönnek a "úgy lennék a férjed!" levelek, és egyrészt minden pasit egy perverz idiótának fogsz tartani - vagy jönnek fel ide a kérdések "most ilyen jó nő vagyok?" azt jól elszáll az egód
A megnyomorítja egy picit erős kifejezés ;)
Összezavarhat, ez tény. Pont ahogyan veled is tette.
Hát egy szia meg szia mizura sosem írtam vissza én sem. Aki viszont megnézte miket írtam a profilomon és normálisan írt, mindnek visszaírtam.
Mondjuk a legtöbb nő nem társkeresési szándékkal van pl. badoon-n, hanem csak önbizalmat gyűjtenek... :D
Akkor én ezek szerint az átlag fölött vagyok, mivel nekem kb. az esetek 50%-ban szoktak a lányok válaszolni, sőt néha még olyanok is vannak akik maguktól írnak, meg egy jó páran bejelölnek csak úgy, hogy "tetszem nekik".
Amúgy én nem foglalkozom sokat a társkeresővel, nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget, hetente 1-2x felnézek, h milyen válaszok érkeztek, vagy max kicsit körülnézek, h vannak e fent nekem tetsző csajok, és akkor írok nekik, aztán meglátjuk. Egyetem mellett nem nagyon van időm ismerkedésre, ezért használom a társkeresőt, de úgy vagyok vele, hogyha nem jön össze onnan semmi, akkor sincs semmi gáz, ha meg összejön, akkor annak nagyon fogok örülni, próba cseresznye, vesztenivalóm nincs.
Fent voltam pár helyen de az nem az én világom. Nekem ez így nem megy, kell a kontakt a kisugárzás, a non-verbális jelek. Vagy normális beszélgetés akárhol még pötyögve is vagy szóban. De ez a képecskés párkeresés szerintem eléggé ovis szint.
F
Nekem jött már össze több randi és komoly kapcsolat is társkereső oldalról,de ettől függetlenül nem vagyok oda értük.Pótléknak jó mondjuk.Ismerkedés céljából.
Jobb azért élőben ismerkedni.
A társkeresőkkel az a gond,hogy sokkal több férfi van fent rajta,mint nő.A nők jobban válogathatnak ez is igaz.
Jóval több levelet is kapnak napi szinten,mint akármelyik pasi...
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!