Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves Társkeresők, Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Társkeresők, Nektek bejön a célzottan ismerkedős oldalakon történő párkeresés?

Figyelt kérdés

1 hét után töröltem a regisztrációm, nekem nem jött be.

Elhatároztam, hogy őszinte leszek, ráadásul minden levélre válaszolok. Nem használtam sablonszöveget sem, mindenkinek személyre szabottan fogalmaztam feletet, mivel grafomán állat vagyok.

Statisztikám:

1 tag, akivel randit egyeztettem, váratlanul felszívódott a tel.szám egyeztetés előtt.

3 tag közül egyik bevallotta később, hogy izé...nős, 2 tag számára kizáró ok a továbblépéshez, hogy néha hétvégén is melóznom kell.

6 tag, akinek kedvesen megköszöntem érdeklődését, de egyáltalán nem jöttek be külsőre, őszintén leírtam, hogy ez van. Ebből 1 megköszönte a választ, 5 kb. anyámba küldött, és, hogy mi a f...t képzelek magamról.

3 tag fénykép nélkül kért bikinis(!) fotót a profilképem mellé.

Nálatok, szitu?

2013. ápr. 7. 14:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

:D jót nevettem.

Igen, ez a helyzet, én mindezt fénykép nélkül csináltam. Volt olyan, aki dicsérte a szemeimet..biztos mindenkinek ugyanazt küldte el. Nem sok értelme van a társkeresőnek.

2013. ápr. 7. 14:26
 2/16 anonim ***** válasza:

ugynaez,fiu vagyok: elkezdek levelezni,áttérünk emailre:aztán eltünik,

kevés amilyeik ir rendszersen,de volt hogy irogattunk napi 2-3x is aztán mire találkozni kellett volna felszivodott,

2013. ápr. 7. 14:26
 3/16 anonim ***** válasza:

Hát lány ként még csak-csak érdemes próbálkozni, mert gondolom hogy kaptál jó pár levelet azért pasiktól. Fiú ként a tapasztalataim alapján messzire el kell kerülni az összes ilyen oldalt. Volt olyan oldal ahol több mint 20 lánynak írtam, és nem szar sablon levelet, hanem mindig az adott lány profilját megnézve, a stílusához igazítva egy normálisan megfogalmazott levelet. Hát 1 szó választ nem kaptam a több mint 20 lánytól :(

27F

2013. ápr. 7. 14:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
hasonlókat tapasztaltam ill. azt én adjak meg magamról mindent, ő nem igen akarja, hogy személyes dolgok kiderüljenek róla, ezek után ált. kiderült, csak szeretőnek keresnek a párjuk mellé N
2013. ápr. 7. 14:36
 5/16 anonim ***** válasza:

Régen én is próbálkoztam társkereső oldalakon, de sajnos csak az idiótákat sikerült kifognom :S

Az egyikkel jól eltudtunk beszélgetni, mivel ő itt lakott a közelben az iskola miatt, így találkoztunk is már kétszer, de az valahogy nem ment, élőbe sokkal másabb volt a srác, sokkal beképzeltebb, nagyképű volt, és sajnos hihetetlenül buta is volt, tényleg semmi alapvető dologról nem tudott szinte, semmihez nem értett, pedig amikor leveleztünk, meg chateltünk akkor adta magát hogy ő mindenhez ért, meg szinte minden kisebb dolgot rá lehet bízni hogy megcsinálja. Egyszer próbára is tettem már, hogy nézze meg az egyik hangszórómat hogy miért nem szól, persze szétszedtem és kiszedtem belőle egy forrasztást, hogy ne legyen ott, de még szét sem szedte, csak mondta hogy bízzam másra, ő akárhogy próbálta nem ment neki. Jó ennyit róla, hazugból nem kellett.

Utána beszéltem még két sráccal, akik szimpatikusak voltak stílusra, igaz hogy külsőre nem nagyon jöttek be, de valahogy érdekelt hogy milyen emberek. Egyikkel találkoztam is, vele jól elvoltunk, de lettünk inkább csak barátok, mert ő közbe már megismert egy másik lányt akit jobban kedvel nálam, de ő legalább őszintén bevallotta.

A másik srác már kevésbé volt velem őszinte, ő csak azért ismerkedett velem hogy jól megcsináljon, utána megy más lányhoz. Hát vele az volt az első és utolsó 20 perces találkozó.

Persze még beszéltem pár sráccal, de velük már a találka sem jött össze, egy ideig beszélgettünk majd sorban tűntek el. Nekem ez nem jött össze, igazán.

A srác akivel most járunk már fél éve, ő is bevolt regisztrálva azon az oldalon csak ő ritkán használta, mert ő egy másikon is be volt, persze neki sikertelen randijai voltak, de egyszer még élőbe ismerkedtünk meg egy buliba, mert van közös ismerősünk és mindkettőnket meghívott, utána egyből megtalált a társkeresőn és írogatott nekem, aztán töröltem is magam, de előtte írtam neki hogy facebookon, skypen megtalál plusz a számom is odaraktam, fél órával később már nagyban beszélgettünk egészen hajnali 3 ig, aztán volt több randi is, utána meg már több is lett belőle.

2013. ápr. 7. 14:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Érdekes ez, mert sokféle társkreső oldal van és azt lehet megfigyelni hogy először minden ingyenes aztán már egy levélnél kettőnél esetleg többet csak pénzért cserében lehet küldeni ráadásul telebombázzá az oldalt reklámokkal. Aztán mivel én hetero pasi vagyok és jeleztem hogy egy azonosneműeket kedvelő srác zaklat még nekem írt valamelyik mod hogy legyek megértő. Nem voltam megértő. Az elmondható azért hogy itt egy két válaszból több minden kiderül mint egy társkeresőn ahol "csak" a keresgélés van. sokan mondjuk zaklatásnak veszik ha csevegni hívom társkeresőn őket de bocsánat ez olyan lenne hogy bemegyek a cipőboltba és kérek egy csizmát és az eladó kivág hogy mit képzelek magamról. Valóban elmondtható hogy több pasi több néven van ezeken az oldalakon mint lány. Amit viszont nem értek hogy a jófej értelmes úgymond jól kinéző pasik és csajok miért a neten de ők tudják:D
2013. ápr. 7. 14:48
 7/16 anonim ***** válasza:
Parttalan kapcsolat,ezt írta egy pasas ,mivel írtam ,hogy lehetne egy kicsit kedvesebb, mire ez volt a válasza sorry.Erre megírtam,hogy kíváncsi lennék mi lehet a hibája,hogy egy ilyen jóképű pasi nem talál nőt élőben.
2013. ápr. 7. 14:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Tehát 10-ből 6-ot élből elutasítottál a külseje alapján. Na ezért nem jön be a társkeresés. Mondjuk az átlag csajokhoz képest ez még mindig jó arány, és az is kivételes, h legalább visszaírtál nekik is.
2013. ápr. 7. 14:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem a külső számít éppen ,egyből kiderült ,hogy tapló,hiába olyan min J.A.G a filmből
2013. ápr. 7. 14:55
 10/16 A kérdező kommentje:
Szép, nem szép, de ettől még igaz, valóban 6 taggal kapcsolatban azonnal a külseje alapján ítélkeztem. (nem védekezésképp, de szerintem, ha egy nagyon jó bemutatkozó szöveget kreálnék, sziporkázó humorral, elképesztő intelligenciáról tanúskodva, és egy ápolatlan, 30 plusz kilóval rendelkező, pattanásos, kusza fogazatú, zsíros hajú nő lenne a profilképemen, kb. mennyien írnának, hogy de jó a dumád, talizunk? Sajnos ilyen a világ...esszük, nem esszük.) A nagyobb baj mégis az volt, mikor az adatlapjukat becsületesen tanulmányozva, egy helyesírási hibákkal tűzdelt, számomra unszimpatikus, unalmas ember benyomását keltő, közhelyes bemutatkozást olvastam. A kettő így együtt már nem igazán előlegezte meg, hogy érdemes egymás idejét raboljuk.
2013. ápr. 7. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!