Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tinilányoknak 16-19 bejön a "cigiszag"?
Figyelt kérdés
Én egy magam divatos fiunak (17) tartaom magam , talán egy kivsit inkább az elegánsabb vonalon és , hogy azok a lányok kikkel ismerkedem fetünt , hogy mikor cigiztem utána szóvátették az utána rajtam maradt illatot .
Nem tudtam meg , hogy most ezt zavarta őket ( von le at értékemből ) vagy csak semleges , esetleg "menőnek" érezték ?
( nem bűzlöm tőle , max napi 2 szálat szívok , szóval nem vagyok nagy bagós )
A lányoknak bejön vagy inkább zavaró ennek az illata ?
2013. márc. 30. 22:31
2/18 anonim válasza:
szerintem ez megoszlik.A többségnek nem jön be.. szerintem..
3/18 anonim válasza:
Én nagyon utálom. Borzasztóan büdös, főleg akkor, ha nem cigizik az ember.
18/L
5/18 anonim válasza:
nálam alapból esélytelen, aki cigizik, mert nem bírom a füstöt :/
6/18 HotChoc válasza:
Nagyon zavaró - én legalábbis nem bírom elviselni, szinte szúrja az orromat a szaga.
7/18 anonim válasza:
Tanulj meg írni utána cigarettázz.
9/18 Pretty Ballerina válasza:
Nekem nem jött be, mikor annyi idős voltam, és most se.
10/18 anonim válasza:
ha olyannal találkozol ill vagy együtt aki nem cigizik, egyből megérzi
nem nyerő, mivel a családban senki sem cigizik,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!