Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Társkeresők, Nektek bejön a célzottan ismerkedős oldalakon történő párkeresés?
1 hét után töröltem a regisztrációm, nekem nem jött be.
Elhatároztam, hogy őszinte leszek, ráadásul minden levélre válaszolok. Nem használtam sablonszöveget sem, mindenkinek személyre szabottan fogalmaztam feletet, mivel grafomán állat vagyok.
Statisztikám:
1 tag, akivel randit egyeztettem, váratlanul felszívódott a tel.szám egyeztetés előtt.
3 tag közül egyik bevallotta később, hogy izé...nős, 2 tag számára kizáró ok a továbblépéshez, hogy néha hétvégén is melóznom kell.
6 tag, akinek kedvesen megköszöntem érdeklődését, de egyáltalán nem jöttek be külsőre, őszintén leírtam, hogy ez van. Ebből 1 megköszönte a választ, 5 kb. anyámba küldött, és, hogy mi a f...t képzelek magamról.
3 tag fénykép nélkül kért bikinis(!) fotót a profilképem mellé.
Nálatok, szitu?
Én 2 évig voltam fenn egy társkereső oldalon, hát lenne mit mesélnem :D
A nők amúgy is ki vannak téve a "demegbasználak" meg a "gyereszopjálle" típusú leveleknek az ilyen oldalakon,úgyhogy jöttek dögivel nap mint nap..
Én úgy voltam vele, hogy aki egy kicsit sem tetszik, azzal nem beszéltem. Lehet szemétség, de ha egyeltalán semmi nem fog meg benne külsőre, akkor úgy gondoltam, hogy a belső már annyira mindegy, ha egyszer taszít.
Több találkozóm is volt, sok nevetés, sok beszélgetés, de még több cikis helyzet, és hosszú kínos csendek.... Tudod,amikor csak ülsz és nem tudod hogy mondd meg neki, hogy ajjaj ez így nem fog menni, és inkább lelépnél... És amikor végre elindulsz akkor annyit tudsz csak mondani magadban, hogy "basszus,basszus,basszus, de gáz"... :D
Én találtam ott pasit szexkapcsolatra, de találtam lelki társat is, akivel ugyan párkapcsolat nem alakult ki,de azóta is barátok vagyunk :)
És rátaláltam az igaz szerelemre is, sosem hittem volna,hogy két évnyi társkeresőzés után pont ott fogok mégis szerelemre találni.
Szóval szerintem nem hülyeség az ilyen netes pártalálás :)
22/L
"nem védekezésképp, de szerintem, ha egy nagyon jó bemutatkozó szöveget kreálnék, sziporkázó humorral, elképesztő intelligenciáról tanúskodva, és egy ápolatlan, 30 plusz kilóval rendelkező, pattanásos, kusza fogazatú, zsíros hajú nő lenne a profilképemen, kb. mennyien írnának, hogy de jó a dumád, talizunk?"
Jóval többen, mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező férfinek.
nem feltétlenül az a probléma, hogy visszautasítottál olyat aki külsőleg nem tetszett.
hanem az hogy azt hitted 1 hét alatt megtalálod életed szerelmét? hagyjuk már...
én fél év társkereső után ismerkedtem meg a férjemmel:) tehát nekem bejött, de FÉL ÉVIG voltam ott fent. az más kérdés hogy ő 2 hete volt fent amikor engem megismert:)pedig ő a férfi.
azóta már házasok vagyunk, tehát nekünk bejött.
de a rövid idő elég ritka. ne várj csodát 1 héttől, persze hogy nem fogsz találni így senkit.
27/N
Nem hiszem, hogy létezik ember a Földön, aki komolyan gondolná, hogy egy hét a netes társkeresőn, és csiri a varázslat, irány az oltár.
Nekem ez inkább próba volt, nem vagyok társfüggő, így egy hét lehangolódás után döntöttem úgy, hogy nem folytatom az ismerkedés eme módját, majd hozza az élet, ahogy hozza. Egyszerűen a sok negatívum miatt nem éri meg, de ez meg az én véleményem és tapasztalatom.
A kérdés nem úgy szól, hogy jaj Istenem, kardomba dőlök, miért nem talál meg a szerelem, hanem hogy másoknak mi a véleménye erről az ismerkedési formáról. Azt pedig, hogy jelenleg miért vagyok egyedülálló, szerintem e kérdésem után nem hiszem, hogy meg lehet állapítani.
Ettől függetlenül gratulálok a sikeredhez és boldogságotokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!