Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresők csak megnyomoritják a lelkünket ugye?
mert most hogy is néz ki?
ha pasi vagy, csak akkor kapsz választ, ha jóval az átlag fölött vagy. Hiába vagy igényes, kicsivel jobbnak lenni az átlag fölött nem ér semmit. Igy irogatsz, rádnéznek, semmi, és szép lassan elkezded utálni a nőket, majd magadat is
ha nő vagy, akkor még képet sem raktál fel, már jönnek a "úgy lennék a férjed!" levelek, és egyrészt minden pasit egy perverz idiótának fogsz tartani - vagy jönnek fel ide a kérdések "most ilyen jó nő vagyok?" azt jól elszáll az egód
Csak azt lehet megnyomorítani, aki képtelen a helyén kezelni a helyzeteket. Erről nem a társkereső tehet, hanem a használója.
Én csak a női oldalt ismerem... Rengeteg idióta levelet kaptam, de nem tekintettem az ÖSSZES férfit idiótának, csak azokat, akik küldték. Az önértékelésem pedig annál stabilabb, mintsemhogy a társkeresős sikerek, vagy kudarcok érdemben módosítanának rajta. Ha valakinek vadidegen emberek visszajelzésein múlik az énképe, azzal gond van! Inkább pszichológusra van szüksége, nem társkeresőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!