Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők megnézik, milyen családba kerülnek be majd be, a férfiaknál ugyanez már miért probléma?
Haverommal tegnap beszélgettem arról, hogy nekünk fontos, milyen családba "nősülünk" majd be. Nem feltétlen anyagilag, hanem a család lelkületét, dinamikáját tekintve. Magyarul: klasszikus családmodell érvényesüljön. A lány szülei ne legyenek elváltak, éljenek normális szinten (nem gazdagon), legyenek összetartóak, vendégszeretők, kedves emberek.
Pl. közös ebédek ünnepekkor, egymás látogatása néha, nem minden héten, hónapban.
Szóval sok nő miért lázad fel azon, hogy ez felszínesség, amikor egyszerűen mi ezt tapasztaltuk meg a saját családunkban, és ezért szeretnénk hasonló családot majd a lány részéről is? :) Persze a nők elvárhatják, hogy makulátlan legyen a férfi családja, de ha a férfinak vannak ilyen elképzelései, amikről fent is írtam, akkor az már felszínesség, sznobizmus stb. Miért?
Kort nemet!
Majd jól belelépek az ilyen ember szájába. Ilyen nincs, hogy klasszikus családmodell. Majd megnézem mennyire fog tetszeni, amikor a klasszikus családmodellből minden tag utálni fog.:)
20/F
Kérdező törődj bele a csaj kell a haverodnak és nem te!
Attól, hogy mindketten azonos családi háttérrel rendelkeztek, mindketten bik vagytok, nem jelenti azt, hogy te lennél neki az ideális.
Szerintem ez egyáltalán nem normális elvárás, sőt egyenesen szemétség ilyeneket elvárni. Senki se tehet arról, hogy milyen családba született, nem mi választjuk meg a szüleinket. Az a fontos, hogy ki mit hoz ki a helyzetéből, merre halad.
A párkapcsolat nem arról szól, hogy egyesüljön a 2 család, hanem, hogy 2 ember létrehozzon egy újat (már ha akar, én pl. szeretnék gyerekeket). Nem a családját veszi feleségül az ember a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!