Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet olyan pasinak barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan pasinak barátnője akinek olyan az orra mint Antal Imrének volt?

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 6. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem olyan magas is, mint ő volt, akkor igen...
2016. febr. 6. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

Egyébként meg plasztikai sebész ...

2016. febr. 6. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha olyan a humora akkor simán.

Egyébként abban az időben még nem tudtak vele mit csinálni, de ma már egyszerűen korrigálják.

2016. febr. 6. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Láttam már ilyet élőben. Ha nekem ilyen lenne, akkor biztosan gyűjtenék műtétre. A párkapcsolatra természetes van esély, hiszen olyan embereknek is van párjuk, akik ennél súlyosabb fizikai defekttel rendelkeznek. Azonban nyilván hátrébb indulsz a "párkapcsolati piacon", mint ugyanazzal a testi adottságokkal, de átlagos orral. Bocsi, hogy ilyen nyers vagyok, de ez az igazság, szerintem már MAGADÉRT is ki kéne használni a modern sebészi tudományok előnyeit, nem a nőkért, mert nyilván egy kis önbizalomhiány miatt tetted fel a kérdést.
2016. febr. 6. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Van egy pasi ismerősöm, akinek konkrétan olyan az orra, mintha egy nyelv lenne az arcán, de tudott barátnőt szerezni. Ne add fel! :)
2016. febr. 6. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!