Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mit akarnak a nők? Ti értitek őket?
TLC megy egy sorozat hogy Nem a külső számít. Ahol betegséggel küzdő emberek próbálnak párt találni.
Volt egy lány akinek gyereke van és van egy csúnya sebe mert nagy daganattal műtötték.
Randin egy telhesen normális elfogadó pasival talizott. A csávónak elmondta a betegséget gyerekét és meglepően teljesen pozitívan megértően viszonyult hozzá.
A végen azt mondta a riporternek a nő hogy jó volt vele meg tudtam osztani vele a bajom őszintén el tudtam neki mondani emberként tekintett rám megértett stb. De csak barátság lehet köztünk
Mi kell a nőknek? Nem értem én....teljesen korrekt normális pasi volt...
20#
Nem vagyok egyik sem...
Olvasd el még egyszer amiket Titusztitusz írt. Nem csak felszínesen érintette a biológiát és a genetikát, hanem egyértelműen leírta az eugenizmust majd közölte, hogy ez tény, a nők így állnak a férfiakhoz.
Ez pedig elég szélsőséges önmagában véve is...
ez milyen hülye kérdés már? :D
kérdező, te bárkibe szerelmes leszel, aki normálisan viselkedik, és normális belsőre/külsőre? :D
milyen unalmas lenne a világ, ha ennyin múlna a szerelem :D
vagy onnantól kezdve, hogy valakinek van valamilyen testi hibája, már törvényszerű, hogy MINDEGY ki, ha normális, kell??
Egy nő szájából hallottam még anno:
"Hogy mit akarunk, mi nők? Halvány lila gőzünk sincs róla".
Köszöntem, viszlát :D
Én az a fajta vagyok, aki utálja, ha nem ért valamit, ezért önmagamat is sokat elemezgettem, és figyeltem, mi fog meg a pasikban. Meg kell mondjam, még nem jöttem rá mindenre, mert nagyon apró dolgoktól is pozitívan billenhet a mérleg. Elég egy kis féloldalas mosoly, ami szexi arckifejezést kölcsönöz a férfinak akkor is, ha nem egy Brad Pitt, egy jó időben elejtett humoros megjegyzés, egy nekem tetsző komment egy felhozott témával kapcsolatban, esetleg egy apró, udvarias mozdulat (egyszer egy teltházas kávézóban, ahol csak egy sávban lehetett mozogni a mosdó és a vendégtér közt, egy férfi, aki velem szembe jött volna, félrelépett az asztalok közé, és elengedett, közben egy kicsit meghajolt, és arra gondoltam, hogy milyen aranyos mozdulat, és akkor jöttem rá, hogy tetszik), és máris nyert ügye van. Viszont egy rossz mondat elég ahhoz is, hogy ne akarjak tőle semmit. Erre mondják a nők, hogy vagy megfog benne valami, vagy nem.
Nem nézem a sorozatot, de szerintem ha maga a randi arról szól, hogy a nő önbizalmát kell növelni, és megmutatni neki, hogy a problémái miatt se ér véget az élet, akkor a szegény pasi csak egy tesztalany, nem potenciális jelölt. Alapból egy pasira úgy kell nézni, mint potenciális pasijelölt, különben veszett fejsze nyele. Ez egy férfiak számára megmagyarázhatatlan dolog, de mind tudjuk, hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!