Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mit akarnak a nők? Ti értitek őket?
TLC megy egy sorozat hogy Nem a külső számít. Ahol betegséggel küzdő emberek próbálnak párt találni.
Volt egy lány akinek gyereke van és van egy csúnya sebe mert nagy daganattal műtötték.
Randin egy telhesen normális elfogadó pasival talizott. A csávónak elmondta a betegséget gyerekét és meglepően teljesen pozitívan megértően viszonyult hozzá.
A végen azt mondta a riporternek a nő hogy jó volt vele meg tudtam osztani vele a bajom őszintén el tudtam neki mondani emberként tekintett rám megértett stb. De csak barátság lehet köztünk
Mi kell a nőknek? Nem értem én....teljesen korrekt normális pasi volt...
Ennyiből nem derül ki semmi.
A nőről annyit tudni, hogy van egy nagy sebe. Na de hol?? Mert nem mindegy, hogy az arcán, hiányzik a két melle, vagy van egy vágás a hasán keresztben.
A pasi "elfogadható". Mihez képest? Szerinted vagy a nőhöz képest?
Milyen volt ezen kívül? Tutyimutyi, aki behúzott vállal ül, billeg a széken, és küzd két mondattal? Vagy le tudta venni a nőt a lábáról?
Tök egyszerű: a nőknek férfi kell.
Pont.
Ha nem tudod megfogni, mint férfi, akkor így jártál. Vonzalom nélkül nem érdemes kapcsolatot kezdeni.
Azt meg legalább annyira kiemelte a kedves kérdező, hogy a nőnek gyereke van, mint azt, hogy daganatos. Egyformán nagy baj lenne?
Mert nekem úgy tűnik.
De csak azért, mert van gyereke, nem jelenti azt, hogy már sokkal lejjebb kéne adnia a nőnek az igényeit, mert élet-halál kérdés apát találni a pulyának. Szánalmasak vagytok.
8#
Azt akarod mondani, hogy minden nő egy született és "javíthatatlan", abszolút eugenista szemléletű?
A nácik vallottak hasonló eszméket...
14-es Titusznak igaza van maximálisan. Évek óta ezt próbálom itt elmagyarázni,hogy ez számít a nőknek. hogy milyennek születtél,milyen genetikával...
Amin ugye nem tudsz változtatni sem,és ez egy adott dolog,azt adta amit az élet.
Ettől függ az egész életed kb.,de viccen kívül mondom.
Állásra is inkább felvesznek egy kevésbé hozzáértő,de jobban kinéző embert a munkára manapság...
Hiába értettem hozzá ezerszer jobban,hiába volt már tapasztalatom is hasonló helyen,nem ez számított.
Az számított,hogy az arcod és a genetikád milyen.És mivel a másiknak jobb volt a genetikája,kinézete is ezáltal,ezért ő kapta meg a munkát,pedig magához a szakmai részéhez kb. köze sem volt...
14#
Kemény vagy mint a kád széle öcsém. De ezzel a sok "ordibálással" inkább tűnsz valami prédikátornak.
Barátnőd is egyetért a nőkről alkotott nézeteiddel?
Nem kell összejönnie vele, de egyből azt se kellett volna rámondania, hogy csak barátok lehetnek. Ez a két véglet.
Jaguar_Warrior
Héka, te valami liberális, esetleg feminista vagy? Ők szoktak egyből nácizni, ha olyan "szélsőséges " szavakat hallanak mint a "biológia", meg "gén" urambocsá "evolúció" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!