Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg mit akarnak a nők? Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mit akarnak a nők? Ti értitek őket?

Figyelt kérdés

TLC megy egy sorozat hogy Nem a külső számít. Ahol betegséggel küzdő emberek próbálnak párt találni.

Volt egy lány akinek gyereke van és van egy csúnya sebe mert nagy daganattal műtötték.

Randin egy telhesen normális elfogadó pasival talizott. A csávónak elmondta a betegséget gyerekét és meglepően teljesen pozitívan megértően viszonyult hozzá.

A végen azt mondta a riporternek a nő hogy jó volt vele meg tudtam osztani vele a bajom őszintén el tudtam neki mondani emberként tekintett rám megértett stb. De csak barátság lehet köztünk

Mi kell a nőknek? Nem értem én....teljesen korrekt normális pasi volt...

2016. febr. 6. 11:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Ennyiből nem derül ki semmi.

A nőről annyit tudni, hogy van egy nagy sebe. Na de hol?? Mert nem mindegy, hogy az arcán, hiányzik a két melle, vagy van egy vágás a hasán keresztben.

A pasi "elfogadható". Mihez képest? Szerinted vagy a nőhöz képest?

Milyen volt ezen kívül? Tutyimutyi, aki behúzott vállal ül, billeg a széken, és küzd két mondattal? Vagy le tudta venni a nőt a lábáról?

Tök egyszerű: a nőknek férfi kell.

Pont.

Ha nem tudod megfogni, mint férfi, akkor így jártál. Vonzalom nélkül nem érdemes kapcsolatot kezdeni.

Azt meg legalább annyira kiemelte a kedves kérdező, hogy a nőnek gyereke van, mint azt, hogy daganatos. Egyformán nagy baj lenne?

Mert nekem úgy tűnik.

De csak azért, mert van gyereke, nem jelenti azt, hogy már sokkal lejjebb kéne adnia a nőnek az igényeit, mert élet-halál kérdés apát találni a pulyának. Szánalmasak vagytok.

2016. febr. 6. 12:19
 12/26 anonim ***** válasza:

8#

Azt akarod mondani, hogy minden nő egy született és "javíthatatlan", abszolút eugenista szemléletű?

A nácik vallottak hasonló eszméket...

2016. febr. 6. 12:19
 13/26 A kérdező kommentje:
Titusztitusz de akkor hogy lehet az hogy olyan pasiknak is van barátnője aki egyáltalán nem tükrözik a jó genetikai állományt... Sőt inkább szerencsétlenek stb. Pénzük sincs mégis van párjuk
2016. febr. 6. 12:20
 14/26 Titusztitusz ***** válasza:
37%
Kérdező...Az élet egy NAGYON BONYOLULT játék, rengeteg tényezővel-szereplővel megkombinálva...Amit írtam fentebb, az csak egy nagyon-nagyon leegyszerűsített kép volt...De a lehető legsikeresebb szaporodás érdekében folytatott ténykedés azért elég kacskaringós utakon szokott járni mindenkinél...Hát persze hogy akad eset rengeteg olyanra is, hogy egy nő mondjuk olyan ürgével áll össze, aki "nem az esete"...De az ilyesminek azért OKA szokott lenni MINDIG...Írok minderre egy példát...Ismerek egy nőcit, egész helyes a nő, aztán mégis valami bődületes paprikajancsi ürgéhez ment férjhez...Aztánmeg ENGEM nézeget örökösen...Kezdetben énsem értettem ezt a dolgot, és megkérdeztem a nejemet, hogy ő mivel magyarázza ennek a nőnek a viselkedését...Hogyha jól láthatóan nem a férje az esete, akkor MINEK MENT HOZZÁ?? Erre mondja a nejem nagy nevetve:"Hát...Ha jobban megfigyeled a nőci ANYJÁÉKNAK az életkörülményeit, akkor láthattad volna eddig is, hogy a NŐNEK MINDEN MINDEGY VOLT MÁR,csak SZABADULJON OTTHONROL...És ezért hozzáment az első olyanhoz, aki elvette...DE ez nem jelenti azt, hogy a GÉNJEI ne lennének neki fontosak, éshát ÉPPEN EZÉRT nézeget téged állandóan...Érted már a lényeget"? Hát...Ezen magyarázat óta értem énis akkor a lényeget...És EZT AZ ELVET azóta is sokfelé lehet látnia annak, aki nyitott szemmel él a világban...
2016. febr. 6. 12:32
 15/26 Titusztitusz ***** válasza:
22%
12-es...K..ra nem érdekel hogy kik és milyen eszméket vallottak, ami TÉNY az TÉNY...Te is jobban tennéd ha ideológiák helyett a VALÓSÁGRA koncentrálnád a figyelmedet, és nem pedig arra, hogy kik meg mik vallották ezt meg azt, vagy kik nem...
2016. febr. 6. 12:34
 16/26 anonim ***** válasza:
14%

14-es Titusznak igaza van maximálisan. Évek óta ezt próbálom itt elmagyarázni,hogy ez számít a nőknek. hogy milyennek születtél,milyen genetikával...

Amin ugye nem tudsz változtatni sem,és ez egy adott dolog,azt adta amit az élet.

Ettől függ az egész életed kb.,de viccen kívül mondom.

Állásra is inkább felvesznek egy kevésbé hozzáértő,de jobban kinéző embert a munkára manapság...

Hiába értettem hozzá ezerszer jobban,hiába volt már tapasztalatom is hasonló helyen,nem ez számított.

Az számított,hogy az arcod és a genetikád milyen.És mivel a másiknak jobb volt a genetikája,kinézete is ezáltal,ezért ő kapta meg a munkát,pedig magához a szakmai részéhez kb. köze sem volt...

2016. febr. 6. 12:37
 17/26 anonim ***** válasza:
78%

14#

Kemény vagy mint a kád széle öcsém. De ezzel a sok "ordibálással" inkább tűnsz valami prédikátornak.

Barátnőd is egyetért a nőkről alkotott nézeteiddel?

2016. febr. 6. 12:43
 18/26 Titusztitusz ***** válasza:
Amúgy van egy érdekes könyv...Az írója egy bizonyos Richard Dawkins nevezetü szélsőségesen darwinista nézeteket valló úr, a könyv címe pedig az hogy:"Az önző gén"...Akit érdekel a fentebb tárgyalt téma, szerintem olvassa el, sok érdekes dolgot megtudhat a szerző elméleti fejtegetéseiböl...Mondjuk én nem vagyok se evolucionalista világnézetü, se darwinista, de azért vannak kétségtelenül jó meglátásai a szerzőnek a témában...Ha nemis lehet mindenben egyetérteni vele...
2016. febr. 6. 12:43
 19/26 anonim ***** válasza:

Nem kell összejönnie vele, de egyből azt se kellett volna rámondania, hogy csak barátok lehetnek. Ez a két véglet.

2016. febr. 6. 12:45
 20/26 anonim ***** válasza:

Jaguar_Warrior

Héka, te valami liberális, esetleg feminista vagy? Ők szoktak egyből nácizni, ha olyan "szélsőséges " szavakat hallanak mint a "biológia", meg "gén" urambocsá "evolúció" ...

2016. febr. 6. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!