Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet velem a baj hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a baj hogy ha az emberek nem tudnak szeretni illetve tisztelni?

Figyelt kérdés
Engem mindig mindenki csak átver. Legyen szó barátságról vagy párkapcsolatról. Pasikkal is csak pár randiig jutottam. De mi lehet a probléma? Ők azt mondták jó volt velem, majd egyik pillanatról a másikra otthagytak. Barátságban pedig addig voltam jó míg a másiknak segítettem, de amúgy semmi.
2016. febr. 2. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezzel sajnos elég sokan vannak így, "fiatal koromban" engem is mindig kihasználtak, a fiú csak azért barátkoztak velem, hogy valamelyik barátnőmmel össze tudjanak jönni. A barátokkal ugyanez volt, csak addig kellettem, amíg a házikat le lehetett írni rólam, majd később, amíg anyagot szolgáltatottam a vizsgákra. Szerencsére megtaláltam azt a férfit, akinek én és csak én kellettem, és aki azóta is megbecsül. A baráti körömet meg eléggé megszűrtem, nem sok barátom van, de ők legalább igaziak. Neked is ki fog alakulni, a szemét embereket próbáld meg kizárni az életedből.
2016. febr. 2. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy mások szeressenek és tiszteljenek, először magadat kell szeretned és tisztelned! Ennyi a titka a dolognak. Javaslom hogy beszéld meg egy pszichológussal, mert más nem fogja komolyan venni a problémádat, a szeretteidet meg csak elidegeníted vele.
2016. febr. 2. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg lerí rólad, hogy ki lehet téged használni, és vannak akik élnek is vele. A mai világ kegyetlen, sokan úgy tartják, h "vagy te versz át másokat, vagy ők vernek át téged". A valóságban azért ez nem ilyen egyszerű(nem ilyen fekete-fehér), de a titok nyitja mégis ebben rejlik. Mert ahhoz, hogy kiszűrjük, mikor akarnak kihasználni, meg kell tanulni mások fejével gondolkodni, amihez csúnyán szólva le kell aljasodni az ő szintjükre, hogy megértsük a gondolkodásukat. Akik sok embert átvernek, könnyebben felismerik, ha őket akarják átverni. A kérdés csak az, hogy hol a határ. Alapvetően mindenkivel előfordul, hogy megtéveszt valakit, csak határok egyénenként különbözőek. Hogy észrevegye az ember, mikor akarják átverni, először neki magának is meg kell tanulnia átverni, de nem mindegy, hogy ezt hogyan teszi, illetve mit kezd a szerzett tapasztalatokkal, mert miután megtanulta az átverés művészetét komoly önfegyelemre van szüksége, ha ezt ne a tapasztalatlanok átverésére használja.
2016. febr. 2. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiányod,szeretethiányod lehet, némi naivitással karöltve.

Alárendeled magad,legyen az párkapcsolat, vagy barátság.

Esetleg túl könnyen adod magad a randikon?

Nem tudom.

Fel a fejjel:)

Én biztos vagyok benne,fogsz találni olyan pasit, aki szeretni fog! :)

Előbb magadban kell rendbe raknod a dolgokat, az is lehet,egyféle férfi típushoz vonzódsz, náluk próbálkozol. Tessék tanulni a múltból.

2016. febr. 2. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Tiszteld önmagad,és akkor mások is tisztelni fognak. Ne tegyél mindig mindenkinek a kedvére.
2016. febr. 2. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyerekkorod milyen volt?

Köze lehet a felnőttkori problémáidhoz.

2016. febr. 2. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!