Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyi pénzem lenne mint Bill Gates egy napi bevétele, jövedelme, akkor könnyebb lenne barátnőt szeretni?
Ha egy nő szeretete pénzem múlik, az üzlet, az illető pedig "K" !
A gazdagoknak éppen az a bajuk, hogy mindent megszerezhetnek, de amit pénzen nem, azt nem...! A szeretetet nem megvenni, hanem kiérdemelni kell, "k" ra meg nem csak Billnek van pénze...ötezerért bárhol kaphatsz, és egy kis fertőzést is grátiszban...Ha pedig egy nő, csak a pénzre hajt, és nem a szeretetre, az ugyan olyan "K", mint aki az utcán árulja magát...Sok gazdag, azért lesz öngyilkos, azért drogozik mert belebolondul abba hogy mindent megszerezhet, de amire valóban szüksége van, azt nem...Én csóró vagyok, de sajnálom a gazdagokat, mert engem legalább őszintén szeretnek!
Pénzel lehet könnyen nőt szerezni, de hogy az a nő soha nem lesz a tiéd abban biztos lehetsz kérdező. Az a nő aki csak akkor hajlandó veled lenni, vagy "szeretni" téged, ha pénzed van, az nem szerelmes, csak a könnyű életet keresi melletted.
Keress olyan nőt amelyik akkor is oda van érted ha nincs pénzed. Ha megtalálod becsüld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!